BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.416,03
HABER /  GÜNCEL

Polaris hediye arayışına son veriyor

Polaris’in üzeri kalpli, tüylü, fanatik ve burçlu ev içi terlik Koleksiyonu ‘Sevgililerin hediye arayışına son veriyor... Zengin ürünleriyle alternatifleri beğenilere sunuyor...

Abone ol

Polaris, geniş ürün skalasıyla ‘Sevgililer Günü’ için ideal hediye alternatifleri yaratıyor. Üzerinde ‘I Love You’ yazan ev içi terlikleri, birbirinden sevimli pandofları ve kalp motifli, tüylü tasarımları ile Polaris, sevginizi ifade etmenin en anlamlı yolu. Duygularını sözlere dökemeyenler içinse Polaris burçlu terlikler öneriliyor.. Sevdiğinizin burç simgesinin işlendiği burçlu terliklerin üzerinde sıcak ve esprili burç tanımları yer alıyor. Pembe, mavi, kırmızı, pembe peluş üzerine kalpli terlikler veya beyaz, lacivert ve kırmızı üzerine rengarenk kalpler sevginizin sıcaklığını pekiştiriyor.

BURÇLU, TAVŞANLI, PANDALI, MASKOTLU POLARİS POFUDUKLAR, RENKLİ EV İÇİ PARTİLERİ İÇİN İDEAL..

Burcunuzu ayağınıza getiren Polaris, burçları temsil eden esprili sloganlar ve karikatürlerle hediye arayışına son veriyor. Sevgilisi için evde pijama-terlik partisi hazırlayacaklar içinse birbirinden çekici pofuduk terlikler gözde aksesuarlar arasında yer alıyor. Kedi, tavşan, panda gibi sevimli hayvan şekilleri ile tasarlanan pofuduklar, canlı ve kıpır kıpır renklerle tamamlanıyor. Fanatikler için spor takımlarının renklerinde hazırlanan esprili maskotlar ve çizgi film kahramanlarının motiflerini taşıyan Polaris terliklerle ev içi tarzınızı yaratabilir ya da sevdiğiniz için keyifli bir hediye seçebilirsiniz. Tüylü ve özel kumaştan tasarımlarıyla farklı seçenekler sunan Polaris pofuduklar, ayağı dengede tutuyor ve basış rahatlığı sağlıyor.

www.polaris.gen.tr  
POLARİS CEVAHİR SHOP : (0212) 380 08 80