BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 34,97
ALTIN 2.427,78
HABER /  GÜNCEL

Galleria'dan sevgililere özel gün

Galleria Alışveriş Merkezi, “İLK AŞKIM GALLERIA” konsepti ile özel sevgililer günü dekoru hazırladı. Galeria'ya gelen sevgililer birbirinden ilginç süprizle karşılaşıyor.

Abone ol

Galleria Alışveriş Merkezi, “İLK AŞKIM GALLERIA” konsepti ile özel sevgililer günü dekoru hazırladı. Galleria ziyaretçileri kapıdan içeri girer girmez önce “Aşk Tüneli’nden” geçiyorlar. Tünelden çıkanları ise, aşk heyecanı ile çarpan ışıklı kalpler takan Galleria personelinin güler yüzü karşılıyor.

Yüzlerce markanın ürünlerini bir arada bulabileceğiniz Galleria’da; seçkin markalar, sevgililer gününe özel indirimler, kampanyalar ve taksitler hediye seçimi için geniş seçenekler sunuyor. Tekstil’den beyaz eşyaya, elektronikten aksesuarlara, ev tekstilinden ayakkabıya ve kozmetikten kuyumcuya kadar yüzlerce marka birbirinden cazip indirim kampanyaları ile Galleria Alışveriş Merkezi’nde sizleri bekliyor.

Yaşam ve eğlenceyi alışveriş keyfine dönüştüren Galleria Alışveriş Merkezi, Bowling, Buz Pateni, sinema, restoran ve cafeleri ile kaliteli hizmet anlayışını maksimum seviyeye çıkarıyor. 14 Şubat günü sevginizi güçlendirecek Galleria Aşk Tünelinden geçmenizi ve romantik bir akşamı Galleria’da paylaşmanızı öneriyoruz.

www.galleria-atakoy.com.tr