BIST 10.149
DOLAR 32,27
EURO 34,98
ALTIN 2.458,10
HABER /  GÜNCEL

Plastik sektöründe iş fırsatı

Plastik sektörü, nitelikli işgücü ihtiyacını karşılamak üzere yeni projeler gerçekleştiriyor.

Abone ol

Türk ekonomisinin gizli güçlerinden biri olan ve hızla büyüyen plastik sektörü, bu büyümeye bağlı olarak oluşan nitelikli işgücü ihtiyacını karşılamak üzere yeni çalışmalar gerçekleştiriyor. Her yıl ortalama yüzde 15 büyüyen sektörün bir yılda ihtiyaç duyduğu kalifiye eleman sayısı 20 bin civarında. Bu ihtiyacı gören ve çözümler üreten PAGEV (Plastik Araştırma ve Geliştirme Vakfı), vakıf bünyesinde Özel İstihdam Bürosu kurarak, plastik sektöründe yeni bir iş fırsatı yakalamak isteyenleri başvuru yapmaya çağırıyor.

İŞKUR Genel Müdürlüğü’nden alınan izinle kurulan Özel İstihdam Bürosu, kariyerine plastik sektöründe devam etmek isteyen tüm meslek gruplarındaki kişilere açık olacak. Kriz dönemlerinde bile pek çok sektörün aksine büyümesini sürdüren plastik sektöründe çalışmak isteyen kişiler, www.pagev.org.tr web sitesinde yer alan forma özgeçmişlerini doldurabilecek. PAGEV Özel İstihdam Bürosu’na iş için başvuranlardan hiçbir ücret alınmıyor. Eleman ihtiyacı olan ve CV taraması yapacak firmalar da çok düşük bir ücret karşılığında büroya üye olabilecekler.

Özel İstihdam Bürosu ile ilgili daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak isteyenler, 29 Kasım – 2 Aralık 2006 tarihlerinde TÜYAP'ta düzenlenecek olan Plasteurasia Fuarı PAGEV standında kurulacak ‘Özgeçmiş Masası’nı ziyaret edebilirler.