BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

PKKya rahat nefes yok

PKK'ya karşı bahar operasyonları genişliyor. Mehmetçik teröristleri adım adım takipte. Nefes aldırılmıyor...

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, PKK terör örgütüne yönelik hava destekli operasyonları aralıksız sürerken, Mardin'in Nusaybin ilçesine demiryoluyla getirilen seyyar karakol ve askeri mühimmat sınır birliklerine gönderildi.
TSK'nın, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonları aralıksız sürüyor.

Demiryoluyla Mardin'in Nusaybin ilçesine getirilen seyyar karakol ve askeri mühimmat, geniş güvenlik önlemleri altında, Irak sınırındaki askeri birliklere gönderildi.

HAKİM NOKTALARA ÖZEL BİRLİKLER

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK),Tunceli kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik başlattığı bahar operasyonları genişleyerek sürüyor.Kutudere ve Çıralı dağlık kırsalında sığınakta kıstırılan teröristlere nokta operasyonu düzenleniyor.

Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'nın organize ettiği ve İl Jandarma Alay Komutanlığı, 4. Komando Tugayı ile Hozat 51. Motorize Piyade Tugayı'na bağlı birliklerini katıldığı bahar operasyon genişleyerek sürüyor. Kutudere ve Çıralı köyü kırsalında bir grup teröristin tespit edilmesi üzerine bölgeye hakim noktalara özel birlikler indirildi. Ardından bölgeye İl Jandarma Alay Komutanlığı'ndan kalkan 4 Skorsky tipi helikopterle bölgeye asker takviyesi yaptı. Sarılan bölgeyi iki Cobra helikopter nokta atışlarıyla ateş altına aldı. Bölgede yaşanabilecek sıcak temas konusunda henüz bir bilgi edinilemedi. 4 gün önce başlatılan harekat Çemişgezek ilçesi Aliboğazı,Hozat, Ovacık ve Geyiksuyu üçgeni,merkez kırsalı ve Pülümür ilçesi kırsalında genişleyerek sürüyor.