BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,78
ALTIN 2.409,24
HABER /  GÜNCEL

PKK'lılar kameralara böyle yakalandı!

Yüksekova'da okullara yönelik saldırılar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Abone ol
 Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından 3 okula yapılan el bombalı ve molotofkokteylli saldırı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

İlçede saat 20.30 sıralarında yüzlerini bez parçalarıyla kapatan 6-7 kişilik bir grubun Atatürk Lisesi'nin yanından geçerken ellerindeki molotofkokteylleri yakarak okula doğru atmaları güvenlik kamerasına yansıdı.

Yeşiltepe Mahallesi'ndeki Gazi İlköğretim Okulu ile Orman Mahallesi'ndeki Hamit Kesici İlköğretim Okulu'na saat 23.45 sırasında eş zamanlı olarak yapılan saldırıların okulların güvenlik kamerasının görüş açısına girmediği belirtildi. Ancak teröristlerin okulun bahçesine attığı bombaların patlama anının kameraya yansıdığı ifade edildi. Patlamayla iki okulun da camlarının kırıldığı ve duvarlarında hasar oluşturduğu bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri 3 okulun güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Molotofkokteylli saldırıyı gerçekleştirenlerin eşkalini belirleyen polis, şüphelilerin yakalanması için başlattığı çalışmayı sürdürüyor.