BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,71
ALTIN 2.410,05
HABER /  GÜNCEL

PKK'lı militanın şoke eden fotoğrafı

Adana'da inanılmaz bir olay kameralara takıldı. PKK yandaşları çocukları etrafına toplayıp talimat verdiği anlar fotoğrfalandı...

Abone ol

Adana'da PKK yandaşlarının korsan gösterilere katılan küçük çocukları toplayıp el yapımı bomba ve molotof kokteylleri polis memurlarına nasıl atacağı konusunda talimat verdiği ortaya çıktı.

Yaşı büyük bir PKK yandaşının, bir çocuğa nasıl molotof kokteyli yakıp atacağı konusunda talimat vermesi fotoğraflandı.

pkk.20121108142044.jpg

Cezaevlerindeki açlık grevine destek amaçlı Dağlıoğlu Mahallesi Karasu mevkiinde çoğu çocuk yaklaşık 50 kişi yolları kapatıp lastik yakarak barikat kurdu. Ardından yasadışı sloganlar atarak, polis memurlarına el yapımı bomba, molotofkokteyli ve taş attı. Polis memurları gaz bombası ve tazyikli su ile göstericilere müdahale etti.

GÖSTERİCİ ÇOCUĞA TALİMAT ANI

Bu sırada bir sokak arasında yaşı büyük PKK yandaşı bir kişinin yüzü kapalı elinde Türk bayrağı ve molotof kokteyli olduğu sanılan bir çocuk göstericiye talimat verdiği polis kamerasına takıldı.

pkk2.jpg

PKK yandaşı elindeki çakmağı yakarak, gösterici çocuğa el yapımı bombayı nasıl yakıp atacağı talimatını verdiği, diğer çocukların da dikkatle bu kişiyi dinlediği belirlendi. Kısa süre sonra talimatı alman gösterici çocuğun polis memurlarının üzerine el yapımı bomba attığı görüldü.

pkk3.jpg

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Göstericiler dağıtılırken yapılan operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin kaldığı evlerde polislere atılmak üzere patlamamış parça tesirli 5 el yapımı bomba, 8 molotofkokteyli, 15 patlamamış havi fişek kartuşları ile çivili tahtalar ele geçirildi. Polis, gösterici çocuklara bomba ve molotof kokteyl atma talimatı veren kişiyi yakalamaya çalışıyor.