BIST 10.182
DOLAR 32,36
EURO 34,62
ALTIN 2.380,30
HABER /  GÜNCEL

PKK'dan bir sivil katliamı daha

Eşini ziyaret etmek isteyen vatandaş uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Abone ol

PKK'nın sivillere yönelik saldırıları hız kesmiyor...

Önce Siirt'te 6 kadının bulunduğu aracı taradılar kadınlardan 4'ü öldürdüler, ardından da Batman'da hamile bir kadını ve ailesini katlettiler.

Şimdi ise katliam haberi Hakkari Yüksekova'dan geldi.              

PKK öğretmenleri kaçırdı
- Elazığ'ın Arıcak İlçesine öğretmenleri taşıyan servis aracının önünü kesen teröristler 3'ü bayan 7 öğretmeni kaçırdı.
Ayrıntılar için TIKLAYIN
- PKK'nın hedefi haline gelenler arasında korucular da vardı.
Ayrıntılar için TIKLAYIN

Hakkari Yüksekova'da eski cezaevi kavşağında öğretmen eşi Sevcan Yıldırım ve eşinin arkadaşı Hülya Kutlar ile yemekten evine dönen İzmir nüfusuna kayıtlı Kimya Mühendisi Engin Yıldırım, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.     

Saldırıda Yıldırım ağır yaralanırken olay yerinde bulunan Hülya Kutlar adlı vatandaş da atılan kurşunların sekmesinden dolayı bacağına isabet eden kurşunla hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan Yıldırım yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

POLİS ZANNEDİLİNCE HEDEF SEÇİLDİ

Hayatını kaybeden Engin Yıldırım'ın, Yüksekova'ya bir ay önce atanan ve Vali Erdoğan Gürbüz İlköğretim Okulu'nda rehber öğretmen olarak görev yapan eşi Sevcan Yıldırım'ı ziyarete geldiği öğrenildi. Teröristlerin Engin Yıldırım'ı polis zannederek hedef aldıkları öne sürüldü.