BIST 10.561
DOLAR 32,27
EURO 35,03
ALTIN 2.479,54
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Ronaldinho'nun peşinde!

Galatasaray yıldız futbolcu Ronaldinho'yu kadrosuna katmak istiyor

Abone ol

Galatasaray'ın ilgilendiği Ronaldinho'nun sözleşmesi Aralık ayında bitiyor. Flamengo'dan 9.6 milyon Euro kazanan yıldız, ücretinde büyük bir indirime gidip 4 milyon Euro'yu kabul ederse, Galatasaray forması giyebilir.

Adnan Öztürk’ün, “Ocak ayında yıldız bir oyuncuyu kadromuza katacağız” açıklamasının ardından ortaya atılan ilk isim Didier Drogba oldu. Radyospor’dan Özgür Sancar’ın haberine göre ise Cim Bom, Flamengo’lu Ronaldinho’yla ilgileniyor. Brezilyalı futbolcunun sözleşmesi Aralık’ta sona eriyor. Flamengo, takıma büyük bir katkı yapan yıldızı kadroda tutmak için elinden geleni yapıyor. Ancak Cim Bom da yıldız oyuncuya kancayı atmış durumda.

4 MİLYON EURO'YA EVET DERSE ASLAN OLACAK

Ronaldinho’nun ağabeyi ve menaceri olan Roberto de Assis’in geçtiğimiz pazar günü İstanbul’a gelmesinin beklendiği ancak randevunun ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi. Bülent Tulun’un, Assis’le temasa devam ettiği kaydedildi. Ronaldinho, Flamengo’dan sponsorlarla birlikte yıllık 9.6 milyon Euro kazanıyor. Fanatik'in haberine göre, eğer bu rakamda inidirime gidip, 4 milyon Euro’ya ‘Evet’ derse Roni, Sarı-Kırmızılı formayı giyebilir