BIST 10.567
DOLAR 32,26
EURO 35,01
ALTIN 2.480,09
HABER /  MAGAZİN

Tatlıses'ten yılın evlilik bombası

İbrahim Tatlıses son bombasını bu kez tedavi gördüğü hastanede patlattı!

Abone ol

Uğradı silahlı saldırıda ağır yaralanan ve üst üste geçirdiği ameliyatlarla hayata tutunan İbrahim Tatlıses, 12 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ayşegül Yıldız’la hayatını birleştirdi. Nikahı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı.

NİKAHTAN ÖZEL KARELER... 

Çiftin nikah şahitliklerini Fatih Terim ile Birsel Çağlar yaptı. İlk kez evlenen Ayşegül Yıldız gelinlik tarzı beyaz bir elbise giyerken Tatlıses de takım elbise tercih etti.   Gazeteciler.com'un haberine göre Hazırlıkları büyük bir gizlilik içersinde tamamlanan nikaha çiftin ailesinden ve dostlarından birkaç kişi davet edildi.

ÖLÜRSEM EVLENME DEMİŞTİ

İbrahim Tatlıses'in uzatmalı sevgilisi Ayşegül Yıldız geçtiğimiz günlerde lüks cipi ile görüntülenmişti. Yıldız'ın siyah renkteki son model cipini geçtiğimiz günlerde yaklaşık 90 bin euroya satın aldığı öğrenilmişti.

10 YILDIR BİTMEYEN BERABERLİK

Yaklaşık 10 yıldır Ayşegül Yıldız'dan kopamayan İbrahim Tatlıses, vurulduktan sonra Yıldız'la hastane odasında "Ölürsem başkasıyla evlenme" demişti.

TATLISES'TEN ŞAŞIRTAN EVLİLİK KARARI

İbrahim Tatlıses'in sürpriz nikahı aile çevresinde ve magazin camiasında bomba etkisi yarattı. Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'nın nikaha büyük tepki gösterdiği söyleniyor. Hatırlanacağı gibi Tatlıses vurulduğunda hastaneye gelen Ayşegül'ü Derya Tuna kovmuştu. Bu olay kameralara da yansımıştı. Şimdi İbrahim Tatlıses'in ani bir kararla Ayşegül Yıldız'a nikah kıyması en çok Derya Tuna'yı etkilemiş durumda. İdo ise babasının Ayşegül Yıldız ile evleneceğini öğrenince şoke oldu ve babasının yüzüne “Sen benim için artık bittin!” diyerek hastaneyi terk etti.

TATLISES'İN BU ANİ KARARININ SEBEBİ NE?

Magazin dünyasına bomba gibi düşen bu evlilik kararının ardından çok kişi çok şeyi yazdı; ancak Tatlıses herkesi yine atlattı. Evlilik gerekçesiyle ilgili açıklama yapan Tatlıses, Başbakan Erdoğan'ın kendisini ziyaretinde yuva kurmasıyla ilgili imasının kendisini cesaretlendirdiğini söyledi. İşte Tatlıses'in o açıklaması:

"Sayın Başbakanımızın beni ziyareti esnasında yaptığımız sohbette, Başbakanımız artık benim bir yuvam olması gerektiğini sözleriyle ima etti. Bu ima zaten düşündüğüm bir yuvayı gerçekleştirmeme sebep oldu. Bugün de bu evlilik akti için sayın başkanım Mustafa Sarıgül şeref verdiler, bu hayırlı olayı gerçekleştirdiler. Şahitlerimiz Fatih Terim ve Yüksel Çağlar dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

EN YAKINLARINA BİLE SÖYLEMEDİ

Düğün haberi Twitter'ı yıktı
İbrahim Tatlıses'in evlenmesi ünlüleri Twitter'da bir araya getirdi. Yorum üstüne yorum yaptırdı.
Ayrıntılar için TIKLAYI

Nikaha katılan Tatlıses'in yakın arkadaşı ve sanatçı Aydemir Akbaş, çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı. İbrahim Tatlıses'in evlenme kararını kendisi de dahil herkesin dün öğrendiğini belirten Akbaş, "İbrahim'in içinden gelmiş. Sürpriz olmadı. İbrahim'den böyle birşey bekleyebilirdim. Sağlık durumu çok iyi. Yakında Almanya'ya gidecek. Belki Amerikaya da gidecek. Sağlık durumu 10 numara. Gayet güzel konuşuyor, yürüyor, şarkı söylüyor, daha ne istiyorsunuz? Nikahta davetli yoktu. Hep çalışanları ve sevdiği birkaç arkadaşı vardı" diye konuştu.

Tatlıses'in yılbaşında hastaneden çıkağı ve balayına gidip gidemeyeceği yönündeki soruları da cevaplayan Akbaş, "Yılbaşında hastaneden çıkağı yönündeki haberler spekülasyon. Balayı konusu ise artık İbrahim'in sıhhati önemli. Bize her gün balayı" dedi.