BIST 9.807
DOLAR 32,51
EURO 34,86
ALTIN 2.432,29
HABER /  MAGAZİN

Pınar Altuğ canlı yayında açık açık itiraf etti!

Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan'ın uğradığı silahlı saldırı sonrası yaşadıklarını ilk kez bir televizyon programında anlattı.

Abone ol

Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan'ın uğradığı silahlı saldırı sonrası yaşadıklarını ilk kez bir televizyon programında anlattı.

Kanaltürk'te 2. sayfa programına katılan Pınar Altuğ, Yağmur Atacan'ın yaşadıklarını şöyle anlattı:

SİLAH TUTUKLUK YAPMASA KOCAM ÖLECEKTİ

''Silahlı saldırı olduğu gün Yağmur arabasına binmek üzere ofisten çıktı. Bileğini burktuğu için otomobilin arka koltuğuna oturmuş. Çantasını koyduğu sırada kurşunlar yağmış. Aracın camları aşağı inmiş. Yağmur tam toparlanıp kaçmaya çalışırken yüzüne doğrultulan silahı görmüş. Zanlı birkaç kez tetiğe basmış, silah tutukluk yapmış. Ateş alsaydı, kocam ölecekti.

İşin en acı ve korkunç tarafını açıklıyorum. Kocamı öldürmek isteyen zanlı 20 gün önce, tam da doğum günümde serbest bırakıldı. Çünkü deli raporu var. Cezai ehliyeti yok. Kendisini hiç görmedim. Ama ifadesini okuduğumda kanım dondu.''

YAĞMUR'U ORTADAN KALDIRMAM GEREKİYOR ÇÜNKÜ O...

Pınar Altuğ, zanlının ifadesini ise şöyle anlattı:

"Bir gün bana mesaj geldi. Mesajda Pınar Altuğ'un ruh ikimizim olduğu, onunla evlenirsem mehdiliğimi ilan edeceğim belirtiliyor. Bunun için de Yağmur'u ortadan kaldırmam gerekiyor. Çünkü o bir Deccal." İşte bu yüzden çok korkuyorum.

Adli Tıp bu zanlıyı olayın ardından yeniden kontrolden geçirmedi. Devlet korumamız yok. İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu ''Size çağrılı koruma verelim'' demişti. Ama çağrılı koruma bu trafikte bize yetişemez ki.

ÇEVREMİZDE BİZE GÖZ KULAK OLANLAR VAR! CANIMIZ SÖZ KONUSU

Buna göre geçeceğin yolu önceden haber veriyorsun, o an için yolu senin için kontrol altına alıyorlar. Eli silahlı 10 korumayla dolaşacak insanlar değiliz. Ama çevremizde bize göz kulak olan birileri var. Çünkü canımız söz konusu. Eşimin, çocuğumun, benim canım tehlikede.