BIST 9.531
DOLAR 32,48
EURO 34,60
ALTIN 2.473,77
HABER /  GÜNCEL

Yeni Şafak yazarı Korkmaz Obama'yı bombaladı

Yeni Şafak yazarı Tamer Korkmaz, Obama'nın Türkiye'yi IŞİD'e karşı ön saflara çekmek istediğini, Kerry'nin bahsettiği 'puding' kavramı üzerinden eleştirdi.

Abone ol

Yeni Şafak yazarı Tamer Korkmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Obama ile temasları doğrultusunda gerçekleşen 'IŞİD' eksenli görüşmeleri ele aldığı yazısında, IŞİD operasyonunda Türkiye'nin öne sürülmek istendiğini vurguladı.

Obama'ya 'yalandan kim ölmüş' diye seslenen Korkmaz, Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry'nin IŞİD'e karşı oluşturulan koalisyonda Türkiye'nin de yer almasını talep ederken 'Pudingi yemeden içinde ne olduğunu bilemezsiniz!' lafını irdeleyen Korkmaz, bu sözü "Amerikan Pudingi'nin içinde hangi 'melanetler' olduğunu, hiç kimse 'İslam ülkelerinde, Ortadoğu'da, Türkiye'de yaşayanlar' kadar iyi bilemez!" diye karşıladı.

İşte Korkmaz'ın o yazısından çarpıcı satırlar:

Obama, BM Genel Kurulu'nda 'İslam'la savaşmadık, savaşmayacağız' diye konuştu: Bu gibi durumlarda, kısaca 'Yalandan kim ölmüş?' diyoruz!

SSCB'nin, Doğu Bloku'nun çöküşünden itibaren 'İslam karşıtlığı, düşmanlığı' ABD-NATO'nun yeni konseptini oluşturdu.

Bu, adı konmamış bir Haçlı Seferi idi...

11 Eylül kurgusal saldırılarının ardından İkinci Bush, 'gaf kisvesi altında' bu durumu seslendirme aşamasına gelen, ilan eden ABD Başkanı oldu...

...

"DERİN ABD"

ABD, dünyada terörün mühendisidir. Vaktiyle, El Kaide'yi de, El Kaide'nin uzantısı IŞİD'i de inşa etmiş olan Derin ABD'dir.

Uluslararası terörizmi yönetenler, terörle mücadele kılıfı altında yıllardır sürdürdükleri devlet terörünün bir başka örneğini şimdilerde IŞİD'i gerekçe göstererek sergileme yolundalar!

Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry, IŞİD'e karşı oluşturulan koalisyonda Türkiye'nin de yer almasını talep ederken 'Pudingi yemeden içinde ne olduğunu bilemezsiniz!' diye bir laf etti...

...

"KASTEN MÜSLÜMAN KATLETMEK"

-Kerry'nin sözünü ettiği pudingin içinde, hepsinden önce sistematik devlet terörüne dayalı olarak KASTEN 'Müslüman Katletmek' vardır!

-Irak'ta olduğu gibi, kadınlara tecavüz etmek vardır!

-Ebu Gureyb Cezaevi'nde yaşandığı gibi, tutsakları dehşetengiz işkencelerden geçirmek vardır!

-Afganistan'da tanık olunduğu gibi, uykusundaki çocukları kafalarına kurşun sıkarak 'alçakça' öldürmek vardır!

-Kan içicilik, bombalama, yakıp yıkma, yağmalama, çökme, zulmetme, sömürme, insanları vatanlarından göç etmek zorunda bırakma Amerikan Pudingi'nin tarifinde yer alan temel uygulamalardır!

*

Terör Devleti ABD, bölgede bir kez daha puding pişirmeye başladı! Amerikan savaş uçakları, Irak'ın ardından ilk kez Suriye'deki IŞİD hedeflerine yönelik hava saldırısı düzenledi...

...

1 Mart tezkeresini yırtıp atan Türkiye'nin, bu defa da Amerikancı Öldürme Koalisyonu'nu, Haçlı Pudingi'ni 'reddetmesi' mecburi istikamet'tir!

Aksi bir tercih, vahim neticeleri beraberinde getirir!

...

"BİZE EV ÖDEVİ VEREMEZSİNİZ"

Başbakan Yardımcısı Akdoğan'ın, 'Türkiye adım atsın, Türkiye'yi ön saflarda görmek istiyoruz' diyen ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'ye...

'Bize ev ödevi veremezsiniz. Yol haritamızı biz belirleriz!' diyerek sert tepki göstermesi isabetli bir tavırdır!

-Devamı da gelmelidir.

Türkiye, Öldürme Koalisyonu'nun 'silah arkadaşı' olamaz, olmamalıdır!