BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Phillip Cocu: 'Bu maç bizim için utançtı'

Fenerbahçe Tekinik Direktörü Phillip Cocu, 3-0 kaybedilen Ç.Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada "Utanıyorum. Kafalarımızı toplayıp yeniden bir araya geleceğiz ve devam edeceğiz" dedi.

Abone ol

Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler bu sonucun ardından 7. haftada 4. mağlubiyetini aldı. Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu, maç sonu yaptığı açıklamada oynadıkları futbolcun utanç verici olduğunu söyledi.

İstifa ile ilgili konuşmayan Cocu, yarından itibaren toparlanmaya çalışacaklarını belirtti.

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

"İLK YARIDA UTANILACAK BİR FUTBOL OYNADIK"

Phillip Cocu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Maçın ilk yarısı bizim için utançtı. Kendimizi sahaya yansıtmamız utançtı. Rizespor'un kendi sahasında oynadığı maçı, isteği, kararlılığı görüyorum. Bir de bizim takımı görüyorum. 12 dakikada 3 gol yedik. Gerçekten inanılmaz. İkinci yarıda ayrı bir Fenerbahçe gördük ama durum 3-0'dı. Çok kötü durumdayız. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp için çok kötü bir durumdayız. Taraftardan özür diliyoruz. Bizi bugün desteklediler ama biz onlara hiçbir şey veremedik. Çok üzücü bir akşam. Çok kısa bir zamanda maçı rakibe vermişiz. İlk yarıdaki oyun kabul edilemez. Bizim böyle oynama lüksümüz yok

Fenerbahçe'den 8 yıl sonra aynı kötü istatistik!

"KAFAMIZI BİR TOPLAYIP DEVAM EDECEĞİZ"

Birinci kısım futbol. Futbolun şöyle tarafları vardır, sadece Beşiktaş ve büyük maçlarda değil her maçta istek görmeniz gerekiyor. İyi ya da kötü oynarsınız, o başka. Birinci kısım bu. O arzuyu gösteremedik. Hele ki şu anda kulübün nasıl bir durumda olduğunu düşünürsek, daha farklı olmalıydık. Berbat bir durumdayız. Yarın bir araya geleceğiz ve kafamızı toplayıp devam edeceğiz."

Rıdvan Dilmen isyan etti: Bu Fener rezalet!                 

Mehmet Topal ve Volkan Demirel taraftardan özür diledi!