BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.430,64
HABER /  MEDYA

Masterchef Türkiye elemesi bu hafta kim elendi Murat gitti mi?

TV8 yarışması Masterchef Türkiye'de bu hafta elemeye çıkan isimler Murat, Zeynep, Esra ve Eslem oldu. Esra en iyi tabağı yapınca elemeden kurtuldu.

Abone ol

Masterchef Türkiye'nin 30 Eylül akşamı yayınlanan bölümünde nefes kesen bir eleme vardı. Mavi takım yemek yarışında kırmızı takıma büyük bir fark atınca elemeye kalan 4 yarışmacı da kırmızı takımdan oldu.

Murat'ın takım kaptanı olduğu kırmızı ekip kavgası bol bir eleye çıktı. Dokunulmazlığı Hakan kazanınca takım oylama yaptı. Oylama sonucusunda Uğur ve Meltem de elenmekten kurtulup rahat bir nefes aldılar. Takımın verdiği oylarla Murat, Zeynep, Esra ve Eslem bu kez eleme finaline çıktılar.  Eleme yemeği analı kızlı oldu. Çekişmeli geçen yarışın ardından en iyi tabağı hazırlayan Esra olunca elemeden ilk o kurtuldu. Esra'dan sonra en iyi tabak Murat'a aitti. Murat da son anda ipten kurtuldu.

Son ikiye kalan Zeynep ve Eslem oldu. İki gündür birbirleriyle çekişen Eslem ve Zeynep jürinin önünde kaderlerini beklediler. Bu hafta elenen yarışmacı jürinin kararıyla Zeynep oydu. Eslem, bu hafta kavgalı olduğu Zeynep'i sarılarak uğurladı.