BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,69
ALTIN 2.406,63
HABER /  GÜNCEL

Peygambere hakaret kavga çıkardı

Fikri Akyüz Önder Sav için 'peygambere hakaret etti' deyince CHP milletvekili yayına bağlandı ve ortalık fena karıştı.

Abone ol

CNN Türk ekranları ateşli bir canlı yayın polemiğine sahne oldu. Fikri Akyüz, CHP Genel Sekreteri Önder Sav hakkındaki iddialarına karşılık yayına bağlanan CHP milletvekili Çetin Soysal'la birbirine girdi.

Fikri Akyüz, Tarafsız Bölge programında CHP Genel Sekreteri Önder Sav için peygambere hakaret iddiasında bulununca canlı yayında gergin anlar yaşandı. Gazeteciler.com'da yer alan habere göre cevap hakkı doğduğu için programa telefonla katılan CHP milletvekili Çetin Soysal, Akyüz'ü topa tuttu. 'AKP avukatlığı yapıyor' diyen Sosyal iddiaları red etti.

Çetin Sosyal: Hayretler içinde izliyorum. Ben bu Fikri Akyüz'ü anlamakta çok güçlük yaşıyorum. Genel sekreterimiz Önder Sav'a dönük geçmişte yaşanmış bir olaya takılmış. Onu büyütüp abartıp, hiç bir şey kalmamış gibi bugün yine gündeme taşımasını esefle kınıyorum. Hiç kimse Hz. Muhammed'e hakaret etmez. Bir espriden yola çıkarak, onu büyütüp söylemek objektiflik değil.

Fikri Akyüz: Peygamberimize inanan bir CHP'li yok mu ki Peygamberi savunmak AKP sözcülüğü olsun.

Çetin Soysal: Ama siz TV'ye çıkıp AKP sözcülüğü yapıyorsunuz.

Fikri Akyüz: Ben AKP sözcülüğü yapıyorum diyelim siz neden Önder Sav'ın sözcülüğünü yapıyorsunuz. Kendisi neden çıkmıyor?

Çetin Soysal: Daha önce de TV'de sizinle Yaşar Büyükanıt'a verilen madalyayı tartışmıştık, inkar etmiştiniz...

Fikri Akyüz: Moderatör araştırıp doğrusunu söyleyince ben ne yaptım? ÖZür dilemedim mi?

İşte o anlar: