BIST 10.117
DOLAR 32,38
EURO 34,66
ALTIN 2.412,65
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Peugeottan müthiş indirim

Rüya gibi bir Peugeot sahibi olmak istiyorsanız bu fırsatları kesinlikle kaçırmayın.

Abone ol

Eylül ayında yeni estetik özellikler ve ekipmanlarla donatılan Yeni Peugeot 207, 3 bin TL’ye varan fiyat avantajı ile dikkat çekiyor.

21 bin 990 TL’den başlayan kampanyalı fiyatları ile hafif ticari araç pazarında ön plana çıkan Peugeot Bipper ürün gamında 3 bin 500 TL’ye varan indirimler sunuluyor. Tavan barları, yan koruma barları ve park yardım sistemi ile farklılaşan Bipper Dinamik Plus Özel Seri ise cazip fiyatlarla Peugeot bayilerinde yer alıyor.

Kendi segmenti içinde tüm benzinli ve dizel araçlar arasında en düşük yakıt tüketimi ve en düşük CO2 egzoz salımına sahip araç olma özelliğini taşıyan 407 ürün gamı dahilinde yer alan Executive Black Özel Seri 16 bin TL’ye 12 ay %0 faiz seçeneği ve cazip ödemeli finansman kampanyası ile tüketicileri bekliyor. Executive Black Serisi’nde ABS, AFU, ASR, ESP, sürücü ve yolcu hava yastıkları, perde hava yastıkları, sürücü diz hava yastığı, park yardım sistemi, hız sınırlama ve sabitleme sistemi, otomatik yanan farlar, yağmur sensörlü otomatik silecekler, çift bölgeli otomatik klima, direksiyondan kumandalı radyo CD-MP3 çalar, ön sis farları, alüminyum alaşımlı jantlar gibi ekipmanlar ile birlikte elektrikli sunroof ve metalik boya standart olarak sunuluyor.

Peugeot, 2009 yılı başından itibaren sürdürdüğü Blue Lion kampanyasına da devam ediyor. CO2 emisyonu 130 gr/km’ye eşit veya daha düşük olan, aynı zamanda %95 oranında geri dönüşüme uygun ve sadece ISO 14001 onaylı bir fabrikada üretilmiş olan Blue Lion standartına uygun tüm modellerinde Peugeot, çevre duyarlılığına destek olmak üzere ÖTV indirimli kampanya fiyatlarının üzerinden 1.000 TL ek fiyat avantajı sunuyor.

Ayrıntılı bilgi için lütfen TIKLAYIN