BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Petek Dinçöz kandırdı

Osmaniyeli çaycı Petek Dinçöz'ü mahkemeye verdi.. Gerekçesi ise..

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı Beyaz'ın canlı yayınlanan programında Tv programcısı sevgilisi Can Tanrıyar ile evlenen ve tüm dikkatleri üzerine çeken Petek Dinçöz'ü Osmaniyeli bir çaycı mahkemeye verdi.

8 ay boyunca farklı yerlerde çalıştığını ifade eden Lütfi Paksoy, başından geçenleri şu sözlerle anlatıyor:

"Perişan durumdaydım. Ankara'da bir arkadaşım evinde sabah Petek Dinçöz'ün sunduğu "Arım Balım Peteğim" adlı programa başvurmamı istedi. Ben de başvurdum. Başımdan geçenleri anlatınca beni programa kabul ettiler. Ne geldiyse başıma ondan sonra geldi. " Tam 4 kez programa katıldığını ifadeden Lütfi Paksoy "Benim canlı yayına çıkmamdaki tek amacım üst düzey yetkililere sesimi duyurmaktı. Programda anlattığım gerçek hikâyem o gün için reyting rekorları kırdı. Canlı yayında yokluktan terk etmek zorunda kaldığım eşimle telefon bağlantısı kurdular. Eşimde benden memnun olduğunu fakat yokluktan dolayı ailesini terk etmek zorunda kaldığını söyledi. " diye konuştu.

Programda Petek Dinçöz'ün gözündeki kronik iltihaplanma rahatsızlığının tedavi masraflarını karşılaşama sözü verdiğini iddia eden Paksoy, şöyle devam etti:

"Canlı yayının sonraki günlerinde ise eşimi davet ederek bizlere bir sürü vaatler vererek tekrar birleşmemizi sağladılar. Programda yardımlar geldi, bize ev yemekleri yapan bir lokanta açmak ve buna benzer çeşitli maddi destekler sağlayacakları sözünü verdiler. Ancak verilen sözlerin birçoğu yerine gelmedi. " Programdan sadece 4 bin 250 YTL para gönderildiğini bununla da lokanta değil ancak bir çay ocağı açabildiğini kaydeden Paksoy, harcadığı para kadarda borçlu olduğunu ifade ediyor. Toplanan yardımlara güvenerek 290 YTL'ye ev tuttuğunu fakat kirasını ödeyemediğini belirten Paksoy, televizyon kanalından daha sonra buraya ekiplerin geldiğini çok büyük bir şey yapmışlar gibi program için çekim yaparak programda da yayınladıklarını anlatıyor.