BIST 9.953
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.433,19
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Pensilvanya yönetimindeki yeni Ergenekon

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, devlete isyan eden paralel yapıya karşı en büyük dersin verileceğini açıkladı.

Abone ol

Başbakan Erdoğan, "30 Mart, Ergenekon'un da Pensilvanya yönetimindeki yeni Ergenekon'un da umudunu tamamen yitireceği tarih olacaktır." dedi. 

"Allah'a hamdolsun 17 Aralık iyi ki oldu, 25 Aralık iyi ki oldu" diyen Erdoğan, bu sayede bunların gerçek yüzlerinin her şeyiyle ortaya çıktığını söyledi.

Berkin Elvan eylemlerine hazırlık talimatı vermekle eleştirilen Cem Boyner'e tepki gösteren Erdoğan, vatandaşları Boyner mağazalarından alışveriş yapmamaya çağırdı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adana İstasyon meydanında düzenlenen AK Parti mitinginde halka seslendi. İşte o konuşmadan satır başları:

DİNİ İSTİSMAR ETMEYE ÇALIŞIYORLAR

"CHP, Demokrat Parti'den oy kaçırmak için muskaya başvuruyor, arkasında CHP damgaları olan muskaları gönderiyor. Adana'da parayla satıyorlar, şu anda da aynı şeyi yapıyorlar. Şu anda da Pensilvanya'daki zatla işbirliği yaparak, dini istismar etmeye çalışıyorlar. Dün muskalardan medet uman CHP bugün de paralel örgütün muska yerine hazırlamış olduğu birçok broşürleri, tabldot gazeteleri vs. bunları dağıtmaya çalışıyorlar.

GENEL MÜDÜR 'KİMİN ATEŞ ETTİĞİ BELLİ DEĞİL' DİYOR

Burak Can'ı şehit ettiler. Eli kanlı terör örgüt çıktı, 'bu eylemi biz yaptık' diye açıklamada bulundu. Bu aşağılık olayı bu adice olayı bunlar üstlendiler. Ama bundan saatler sonra CHP'nin başındaki bu genel müdür var ya, o adeta bu örgütü korurcasına kollarcasına, örgütü saklarcasına, 'kimin ateş ettiği belli değil' diyor. Ve utanmadan, sıkılmadan, daha sonra da babasını arayıp başsağlığı diliyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı soru önergesi veriyor, örgütü temize çıkarmaya, suçu başka yerlere atmaya çalışıyor. Oyunu görüyor musun Adana? Bu CHP artık şirazeden çıkmış, devlet düşmanı örgütleri korur hale gelmiş. CHP içinde hiç mi sağduyulu vekil yok?

BUNLAR NASIL MÜSLÜMAN

Şu anda Pesilvanya'daki zatla işbirliği yapanlar dini istismar ediyor. Paralel örgütün abileri size geldi mi? Bunlar ne yalanlar anlatıyor? İkna odası kurmuşlar. Aman yarabbi. Dinleyince şok oldum. Bunlar nasıl müslüman? O ablalara bizim kızlarımın başını açması için konuşan hocamızla bizim işimiz yok deyin yeter.

adana.20140315150927.jpg

AKILLARINI KİRAYA VERMİŞLER

Fakat pazartesi günü röportajları yayınlanacakmış ve bu röportajlarından sonra artık çok daha her şey iyot gibi ortaya çıkacak. Ne diyor biliyor musunuz, rahmetli Savaş Ay'a? 'Hazreti Cebrail inse, parti kursa ben ona da oy vermem'. Hazreti Cebrail'in işi gücü yok da parti mi kuracak? Meleklerin görevi bellidir ama meleklere iman da bellidir. Sen bu ifadeyi nasıl kullanırsın, sen nasıl hocasın? Böyle bir benzetme olabilir mi? Güya bunun arkasına takılan hocalar da var. Bunlar akıllarını peynirle yemiş, bunlar iradelerini kiraya vermişler ve bunlar maalesef şu anda milletimizin içine fitneyi soktular, aileleri dağıttılar, aileleri böldüler.

ÇILGINA DÖNDÜM

MİT’in TIR’ları Adana’da durduruldu. Suriye’de Türkmenlere yardım götüren TIR’larımıza düşmanca muamele ettiler. Tabii ben bunları izlediğim zaman bir Başbakan olarak çılgına döndüm. Bunu yapan kim olursa olsun,orada bizim o tırlarımızı durduran kim olursa olsun bir şeyi bilmemiz lazım bunlar haindir. Pişmiş kelle gibi sırıtıyor, ahlaksızlar. Hem zulmediyor hem de sırıtıyor. Biz oraya müdahale edince muhalefet partileri rahatsız olmuş. Bayırbucak türkmenlerini CHP'ye MHP'ye rağmen koruyacağız. 

Merkez Bankası'nın kasasında 27,5 milyar dolar vardı, şimdi 128.5 milyar dolar var. Biz geldiğimizde 100 liranın 73 lirası borçtu şimdi 35'i borç. Milli gelir 230 milyar dolar şimdi 820 milyar dolar. Yolsuzlukların olduğu iktidarda siz bunları yapabilir misiniz?

17 ARALIK İYİ Kİ OLDU

Allah'a hamdolsun 17 Aralık iyi ki oldu, 25 Aralık iyi ki oldu. Bunların bütün yüzleri, her şey ortaya çıktı. Şimdi bütün ekiplerimizle her şeyimizle biz de bunları izliyoruz, kovalıyoruz, gereğini de vakti geldiği anda da yapacağız. Bu ülkeyi sokakta bulmadık. Vandallara, kasetlere, bu montajlara bu ülkeyi teslim etmeyeceğiz.

PENSİLVANYA'DAKİ ÖRGÜT BAŞI

Bu Pensilvanya'daki örgüt başının yönlendirmesiyle Türkiye'de kirli oyunlar oynandı, kirli ittifaklar yapıldı. Bütün bunlar böyle devam ederken biz bunlara yüz vermedik. Biz sadece bu ülkede hizmet siyasetine devam ettik.. Kasetler geliyor kasetler gidiyor, montajlar geliyor montajlar gidiyor. Menderes'e nasıl saldırdıysalar aynısını bize yapıyorlar. Biz 77 milyona aynı nazarla bakmanın neticesini aldık. Adana istiklal savaşında bir destan yazdın. Şimdi Adana bu istiklal mücadelesine var mısın?

adana1.jpg

BUNA DAHİ TAHAMMÜL EDEMEDİLER

İstanbul Boğazı'na yapılacak üçüncü köprü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün inşaatı önümüzdeki yıl bitiriliyor. Devletin cebinden bir kuruş çıkmıyor. Bunu yaptık. Buna dahi tahammül edemiyorlar. Türkiye'nin değil dünyanın en büyük 3 havalimanından bir tanesini yapıyoruz. Yılda 150 milyon kapasiteli. 46 milyar dolarlık bir yatırım. Buna dahi tahammül edemediler. Utanmadan sıkılmadan bu CHP, bu Pensilvanya'nın temsilcileri, yok bilmem ne havuzu, yolsuzluk havuzu diye bir şey uydurdular. Buradan burayı yapacak müteahhit firmaları zan altına sokmaya çalıştılar. Bunlar vatan hainidir. Niye? Bir kuruş vermeden bu havalimanı yapılacak. 20 yıl sonra da havalimanı devlete teslim edilecek. Buna da tahammül edemediler.

YAVRULARINIZI ÇEKİN ALIN

Bu Pensilvanya'nın, hiç siyaset yapmamış ya, hayatında hiç oy kullanmamış ya, geçen öyle bir şey de yaptı. Bundan sonra da kullanmayacakmış. Ama tabii gayet propagandist olarak iyi çalışıyorlar. Şimdi ben diyorum ki, yavrularınızı, yavrularımızı bunların dershanelerinden çekin alın. Buna var mıyız? Hiç tereddüt etmeyin. Özel okullarında varsa onları da çekin alın. Buna var mıyız? Devletin okulları bize yeter. Hafta sonlarında takviye kursları vereceğiz. Ücretsiz olarak, Milli Eğitim Bakanlığımız bu takviye kurslarını verecek. Tamam mı kardeşlerim. Bu mücadeleyi yürekli yapmalıyız. Bunların yayın organlarını kesinlikle evlerinize sokmayınız. Buradan beslendiler. Bunların bunun dersini alması lazım. Bu dersi bunlara en güzel şekilde vermeniz lazım.

Eğer onların evlerinde yurtlarında kalan varsa attıysalar kredi yutlar kurumunun yurtları açık. Yurtta yer yoksa devletin sosyal tesisleri sizi almaya hazır. Orada da yer yoksa talimatımız var. Gençlik ve Spor Bakanlığına. Gerekirse otellerde misafir edeceğiz. Ve bu yılı bu şekilde atlatacağız. Çünkü Türkiye Cumhuriyetine devletine karşı bu isyanı yapanlara en büyük dersi biz vereceğiz. Bundan hiç endişeniz olmasın. Bunlar Türkiye Cumhuriyeti devletinden güçlü değiller. Bu dersi alacaklar. Onun için el ele vereceğiz

ALIŞVERİŞ YAPMAYIN

Bu Beymen var ya Beymen. Bütün dükkanlarını seferber ediyormuş. O malum eylemlerin olduğu gün. Kapıları açıkmış. Aklı başında olan bir işadamı kalkıp da bir iktidara karşı sokakları tahrik eden, sokakları terörize edenlerin yanında yer alır mı? Ha sen mi yer alıyorsun o zaman bundan sonra karşınızda bizi bulacaksınız. İşte bunların mağazalarından da AK Parti'ye gönül verenlere sesleniyorum, gidip alışveriş yapmayın. Tavrınızı koyun, sivil direniş diyoruz değil mi? İşte bu sivil direniştir

DEVLETE KARŞI İSYANI YAPANLARA EN BÜYÜK DERSİ BİZ VERECEĞİZ

Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı bu isyanı yapanlara en büyük dersi biz vereceğiz. Bundan hiç endişeniz olmasın. Bunlar Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden daha güçlü değiller, bu dersi alacaklar, onun için el ele vereceğiz.

PENSİLVANYA YÖNETİMİNDEKİ YENİ ERGENEKON

30 Mart, Ergenekon'un da Pensilvanya yönetimindeki yeni Ergenekon'un da umudunu tamamen yitireceği tarih olacaktır. Son çeteyi de tasfiye ederek, prangalardan zincirlerden kurtularak aydınlık geleceği birlikte inşa edeceğiz.