BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.498,03
HABER /  SAĞLIK

Penis Protezi (Mutluluk Çubuğu) nedir, nasıl kullanılır?

Erkeklerin konuşmaktan çekindiği, eğer konusu açılırsa geçiştirmeye çalıştığı, ancak çok sık rastlanan bir problem olan sertleşme sorunları hakkında cevapla.tv olarak Üroloji uzmanı Prof. Dr. M. İhsan Karaman'a merak edilenleri sorduk.

Abone ol

Erkeklerle pek çok farklı nedenden dolayı oluşabilecek sertleşme sorunu kısa sürede olabileceği gibi bazen tedavisiz düzelme olmamaktadır. Üroloji uzmanı Prof. Dr. M. İhsan Karaman cevapla.tv'nin sorularını yanıtladı. 

Tıpta penis protezi, halk arasında mutluluk çubuğu denilen yöntem tıbbın ortaya koyduğu mucizelerdir. Çünkü başka hiçbir tedaviye cevap vermeyen, tamamen sertleşmesini kaybetmiş, hatta ömür boyu kimseyle ilişki kuramayacak kişi bile mutluluk çubuğu takarak sertleşmesini sağlamaktadır.

Mutluluk çubuğu temelde penisin içine yerleştirilen, dışardan görülmeyen, değişik tarzları ve teknikleri olan sertleşmeyi sağlayan birtakım yardımcı cihazlardır. Bunun netice itibariyle hangi yöntem ve hangi metotla konulursa konulsun ilişkiyi sağlayabilip sürdürebilecek kadar bir sertleşme gerçekleştirilmesi garantidir.

Kaynak: cevapla.tv