BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,81
ALTIN 2.428,08
HABER /  GÜNCEL

Peder güzellik yarışmasından vazgeçti

italyan pederin düzenlemeyi planladığı rahibe güzellik yarışmasından vazgeçmesine sebep olan neydi?

Abone ol İtalya'da Peder Antonio Rungi,geçen ay düzenlemeyi planladığı "Miss Rahibe İtalya" adlı güzellik yarışmasından olumsuz tepkiler alması üzerine vazgeçti.

Açıklamalarda bulunan Peder Rungi, "İnsanlar bu masum girişimimi yanlış anladı. En güzel rahibeyi seçmek için düzenlenecek yarışmanın amacı, rahibelerin yaşamlarının olumlu yönünü internette göstermekti" dedi.

Rahip Rungi, katılmak isteyenleri korumak için internetteki blog sitesini de kapattığını açıkladı ve "Birçok adayım olmuştu". diye açıklama yaptı.


Il Corriere della Sera gazetesindeki haberde, yarışmaya katılmak isteyen rahibelerin fotoğraflarını İtalya'nın güneyindeki Caserte yakınlarında bulunan Mondragon piskoposluğunda görevli Peder Antonio Rungi'ye gönderecekleri ve Peder Rungi'nin de bu fotoğrafları internet blogunda yayınlayacağı belirtilmişti.

Yarışmayı düzenleyen peder Rungi,gazeteye yaptığı açıklamada, "Rahibelerin hepsinin yaşlı, cılız ve hüzünlü mü olduğunu düşünüyorsunuz? Bugün böyle değil, özellikle yurt dışından ülkemize gelen genç veyaşam dolu rahibeler sayesinde. Afrika ve Latin Amerika kökenli gerçekten çok çok güzel rahibeler var, özellikle Brezilyalılar..." söylemişti.