BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,74
ALTIN 2.402,13
HABER /  GÜNCEL

Ünlü sunucu buzağıyı emzirdi

Ünlü sunucunun bu pozu gündem yarattı. Aslında sorduğu soru hiç de yabana atılır cinsten değil. Bakın neden böyle poz verdi?

Abone ol

İngiliz televizyon kanalı GMTV'nin sunucusu Kate Garraway, bebeğini başkalarına emzirten anneleri protesto etmek için buzağıyı emzirirken fotoğraf çektirdi.

Garraway, başkalarının bebeklerine süt veren kadınların konu alındığını belgeselin tanıtımı amacıyla, bir buzağıyı emzirirken fotoğraf çektirdi.

41 yaşındaki ünlü sunucu, belgeseli hazırlarken, sütün emzirilmesi gerektiğine inanan, sütü alan, satan, bundan vazgeçen ya da birbirlerinin bebeklerini emziren insanları bulmaya yönelik bir arayış içinde olduğunu söyledi.

Garraway'in 9 Eylül'de yayımlanacak belgesel için ABD'de birbirlerinin bebeklerini emziren kızkardeşlerle biraraya geldiği ve işteyken çocuğunu emzirmesi için başka kadınlara para ödeyen işkadınlarıyla görüşmeler yaptığı belirtildi.

Belgeselin tanıtımı için objektiflerin karşısına geçen ünlü sunucu, bir çiftlikleki 'buzağıyı emzirirken' fotoğraf çektirdi.

İki yaşında bir kız çocuğu olan Garraway, emzirme sırasında anne ile çocuk arasında gerçek bir duygusal yakınlık oluştuğunu belirterek, kendi çocuğunu başkasının emzirmesine asla izin vermeyeceğini söyledi.


Ancak bu yöndeki önyargılarının, görüştüğü insanların itirazlarıyla karşılandığını anlatan Garraway, filme başladığında başkalarının çocuklarını emziren kadınların neler düşündüğünü anlamaya çalıştığını, belgeselin ardından kadın vücuduna dair hayretinin daha da arttığını anlattı.
Garraway, 'Göğüslerin cinselleştirilmesi nedeniyle bunların ne kadar harika şeyler olduğunu göremiyoruz' diye konuştu.

Sansasyonel fotoğrafla ilgili açıklamalarda da bulunan ünlü sunucu, "İnsanların durup, başka bir canlının süt emzirmesinin çılgınca olup olmadığını düşünmelerini istedim. İzleyicileri rahatsız etmeden, mümkün olduğunca provokatif olmayı istedim" diye konuştu.