BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Patlamada ölenler toprağa verildi!

Eskişehir'deki patlamada hayatını kaybedenler toprağa verildi.

Abone ol
Eskişehir'de Oto Tamirciler Sitesi'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 4 kişiden 3'ü toprağa verildi.

Patlamada hayatını kaybeden İsmail Tünel (22) ve Ahmet Uysal'ın (23) cenazeleri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınarak, Eskibağlar Mahallesi'ndeki Kırım Camisi'ne getirildi.
 
Uysal ve Tünel için ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Cenazeye, Ahmet Uysal'ın babası Bülent Uysal, İsmail Tünel'in babası Hasan Tünel, ağabeyi Mehmet Sadık Tünel ve merhumların yakınlarıyla AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata ve vatandaşlar katıldı.
 
Cenazelerin Asri Mezarlık'a götürülmek üzere araca konulduğu sırada İsmail Tünel'in annesi Hatice Balak, ''Durun götürmeyin. Ahmet, İsmail ikiniz de benim yavrumsunuz. Götürmeyin onları'' dedi.
 
Patlamada hayatını kaybedenlerden Umut Küçükarabacı için de Sütlüce Mahallesi'ndeki Hacı Yunus Camisi'nde tören düzenlendi. Törene Küçükarabacı'nın yakınları katıldı.
 
Uysal, Tünel ve Küçükarabacı'nın cenazeleri Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.
 
Öte yandan İsmail Tünel'in 8 ay önce askerden geldiği ve 2 aydır söz konusu iş yerinde çalıştığı öğrenildi. Umut Küçükarabacı'nın ise babasının vefat ettiği, annesiyle birlikte yaşadığı belirtildi.
 
Patlamada hayatını kaybeden Melik Duran'ın (25) cenazesi, ailesi tarafından memleketi Tokat'a götürülmüştü.
 
22 Haziran'da 75. Yıl Mahallesi'ndeki Oto Tamirciler Sitesi'nde bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana gelmiş, patlamanın ardından çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüştü. Olayda, 4 işçi hayatını kaybetmişti.