BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Paşa’ya sürpriz ziyaret

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında kendi evinde oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Lacivert-beyazlıların b...

Abone ol

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında kendi evinde oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Lacivert-beyazlıların bugünkü antrenmanını İsveç A Milli Takımı Teknik Direktörü Erik Hamren ve yardımcısı Marcus Allback da ziyaret etti.
İsveç Milli Takımı futbolcularının antrenmanlarını ve maçlarını takip eden Hamren ve Allback, Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri’ni ziyaret ederek İsveçli futbolcu Andreas Isaksson’u yakından takip ettiler. Bugün gerçekleşen antrenman öncesinde Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze ve Andreas Isaksson ile bir araya gelen Hamren ve Allback, Kasımpaşa’nın Pazar günü oynayacağı Beşiktaş maçını da izleyecekler.
Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri’nde teknik direktör Shota Arveladze yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Lacivert-beyazlı futbolcular, 2 grup halinde dar alanda pas çalışmalarıyla devam ettikleri antrenmanı çift kale maçla tamamladı.
Kasımpaşa, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yarın saat 16.00’da yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.
(İHA)