BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ateş Ünal Erzen Ataköylüler evini açtı

Ataköylüler evi, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen tarafından açıldı.

Abone ol

ATAKÖYLÜLER sıcak bir ortamda çaylarını, kahvelerini yudumlayabilecekleri, apartman toplantılarını yapabilecekleri Ataköylüler Evi, CHP Bakırköy İlçe Başkanı Sait Yücel ve Ataköylülerin katılımıyla Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen tarafından açıldı.

Evi’nden BAKKART sahibi tüm Ataköylülerin, Bakırköylülerin yararlanabileceğini belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen açılışta yaptığı konuşmada, ”Bakırköy Belediyesi tarafından yaptırılan Ataköylüler Evi toplam 3.700 metrekare alan üzerine kurulu. 175 metrekare kapalı alanı bulunan Ataköylüler Evi’nin 100 metrekare açık oturma alanı da bulunuyor. Aynı anda 100 kişinin kapalı, 100 kişinin de açık oturma alanından faydalanabileceği Ataköylüler Evi’nde çocuklarımız için de bir oyun alanı bulunuyor. Buradan sadece BAKKART sahibi Ataköylüler, Bakırköylüler yararlanabilecek. Ataköylüler çaylarını, kahvelerini içebilecekleri, sıcak bir ortamda sohbetlerini gerçekleştirebilecekleri, gazetelerini, dergilerini okuyabilecekleri, televizyon izleyebilecekleri,apartman toplantılarını yapabilecekleri, gerekirse doğum günü partilerini gerçekleştirebilecekleri Ataköylüler Evi’ni hizmete açmaktan çok mutluyuz. Hatta kar yağarsa Ataköylüleri torunlarıyla beraber geniş bahçemizde kardan adam yapmaya , kartopu oynamaya davet ediyorum.Ayrıca bütün engelli kardeşlerimizde Ataköylüler Evi’nden rahatlıkla yararlanabilecek.” şeklinde konuştu.

Başkan Ünal Erzen, Ataköylüler Evi’nin Yeşilköy’de bulunan Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi Kafeteryası konseptinde tamamen ücretsiz hizmet vereceğini belirtti.

Ataköylüler Evi, Bakırköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yanında Ataköy 7.8.9.10 Kısım Hanımeli Çiçeği Sok No:1 adresinde bulunuyor.

Ataköylüler Evi, 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet verecek.


buyuk.20131213170139.jpg 

buyuk.20131213170259.jpg