BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Paşa boşanmak için ilanla tanık arıyor

Emekli Tümamiral İlker Güven karısının darp iddiasına karşılık, gazateye ilan vererek tanık aramaya başladı.

Abone ol

Emekli Tümamiral İlker Güven'in boşanmak istediği eşi Sunahanım Güven ile başı dertte. Güven çiftinin davası her geçen gün arap saçına dönüyor. Yakın zamanda sokakta kavga ederek karakolluk olan çiftin davasında yeni bir perde açıldı.

 Akıllara durgunluk veren boşanma davasını Akşam manşet yaptı. Manşete konu olan haber ise Güven'in ilanla tanık araması. Habere göre;  Emekli Tümamiral İlker Güven, eşi Sunahanım Güvenin 'darp' iddialarının asılsız olduğunu kanıtlamak için ilanla tanık arıyor.

 Olaylı boşanma davası, Snahanım Güven'in, eşiyle ilgili iddialarının ardından gündeme gelmişti. İkilinin mutlu olduğu döneme ilişkin fotoğraflar da basında yer almıştı.

İlker Güven'in, boşanmak istediği eşi Sunahanım'a saldırdığı öne sürülmüştü. Asıl kendisinin mağdur olduğunu belirten emekli paşa ise "Saldırıya uğrayan benim. GATA'dan raporum var" dedi.

KADIKÖY'DE ÇİÇEKÇİNİN ÖNÜ...

Güven bunu kanıtlamak için de ilginç bir yönteme başvurdu. "Medrese Karakol Sokak'taki çiçekçinin önünde saat 11.00'de aramızdaki arbedeyi görenler insanlık namına arasın" diye gazeteye ilan verdi.

KULAĞIMI YARDI, KANATTI

Emekli Tümamiral Güven, "Tokat atarken elindeki nesne kulağımı yardı, kanattı. O sırada tanıklar da vardı. İlanla o tanıkların müracaatını bekliyorum" diye konuştu.