BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Park çitine tecavüz etti

Akla hayale gelmeyen sapıklıklar oradan geliyor. Yine onlardan birisi.

Abone ol

'Yok artık' dedirten sıradışı tecavüz haberleri neden İngiltere'den geliyor?
Park çitine tecavüz ederken bir kişi yakalandı. Tuhaf haberin ülkesi yine İngiltere..

Var olabilecek her cins cinsel sapıklığı ya görmüş ya da bunlar hakkında teorik bilgiye sahip olan Serdar Turgut bile şaşırdığını itiraf ediyor.

Neden sorusuna Akşam'ın Genel Yayın Yönetmeni şu cevabı veriyor:

"Toplumdaki özel yaşamında düzgün, usturuplu davranmak zorunda olan bu insanlar, gözlerden uzak kaldıklarında alabildiğince uçuk oluyor gibiler."

Serdar Turgut bu haberden yola çıkarak köşesinde İngiltere'den tuhaf sapık haberlerini veriyor. Kendince sıradışı bu olayları analiz ediyor::

BİSİKLETE TECAVÜZ

"Geçenlerde İngiltere’de bir adam bisiklete tecavüz etmek suçundan tutuklandı. Bu belki bir dereceye kadar anlaşılabilir ancak olayı asıl tuhaf yapan boyut, adamın bisiklete sıcak duygular beslediği için onunla cinsel ilişkiye kalkıştığının ortaya çıkmasıydı.

PARK ÇİTLERİYLE ÇİFTLEŞMEYE ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

Dün de başka haber geldi. Bir başka adam park çitleriyle çiftleşmeye çalışırken yakalandı. Bu konudaki haber bana anlatıldığı zaman aklıma ilk gelen park çitlerinin dikenli olup olmadığıydı. Çünkü uzun yıllar önce New York’ta dikenli telle ilişkiye giren mazoşistlerin bulunduğu bir kulüpte bulunmuştum. O kulüpte gördüklerimi şimdi anlatsam İngiltere’de olanları normalitenin zirvesi olarak bile yorumlayabilirsiniz.

MASTURBASYON YAPARKEN KENDİLERİNİ ASIYORLAR

Bir ara birileri ‘boğularak ölme anında olan orgazmın çok şiddetli olduğu yolunda’ bir teori attı ortaya. Cansız maddelere tecavüz salgınının İngiltere’de ortaya çıkması bence normaldir.  Çünkü İngiltere, mastürbasyon yaparken kendisini asan insanlar olaylarında da dünya birinciliğine sahiptir. "

TURGUT'UN FANTEZİLERİ

Serdar Turgut, bu örneklerden yola çıktı.  diyerek kendi fantezilerini sıralamayı da ihmal etmiyor:

Cep telefonları: iyi bir aday bu konuda hele de çalma anında hayli tatmin edici olabilir. Seks esnasında fazla ses sizi rahatsız ediyorsa, telefonu sadece titremeye alıp zevkin doruklarına çıkabilirsiniz.

Ayakkabı: Kadın ayakkabısı ile sevişmek artık normal sayılıyor neredeyse, bu orijinal bile değil.

Telefon kulübeleri: Gazetemizin kadrolu sapığı biraz önce odama geldi ve İngiltere’de telefon kulübeleriyle sevişenlerin de görüldüğünü söyledi.