BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,50
HABER /  MAGAZİN

Paris Hilton alışveriş ile kafasını dağıttı

Kardeşinin darp olayı ile Lindsay Lohan'a ateş püsküren Paris Hilton kafasını noel alışverişi ile dağıttı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Kardeşi Barron Hilton'un darp edilmesinden ünlü şarkıcı Lindsay Lohan'ı sorumlu tutan ve kendisine ateş püsküren Paris Hilton kafasını noel alışverişi ile dağıttı.

Barron Hilton'un geçtiğimiz vahşice darp edilmesinin ardından suçu şarkıcı Lindsay Lohan'da bulan ve kendisi ağır bir şekilde tehdit eden ünlü güzel Paris Hilton geçtiğimiz günlerde yaşadığı gerginliği noel alışverişi yaparak üzeriden attı. 

paris3.jpg  paris4.jpg

Kardeşi Nicky Hilton ile alışveriş çıkışı görüntülenen ünlü güzel ellerinde poşetlerle kameralara poz verdi. Christian Louboutin ve Channel gibi markaların poşetleri ile elleri dolu olan Paris Hilton magazinciler tarafından haftaiçi yaşadığı gerginliği alışveriş yaparak attı olarak yorumlandı. Sinirlerinden arınmış olarak görünen ünlü güzel bir mühdet basına poz verdikten sonra kardeşi Nicky'nin yeni satın aldığı Lexus marka otomobili inceledikten sonra paketlerini aracına yerleştirdi ve gözden kayboldu.

paris1.jpg

Kardeşinin 60 bin dolarlık Lexus marka otomobilini uzun süre inceleyen Paris Hilton daha sonra kendi aracı olan Range Rover'a binerek gözlerden kayboldu.

paris2.jpg