BIST 10.093
DOLAR 32,37
EURO 34,76
ALTIN 2.406,77
HABER /  MAGAZİN

Paris artık sarışın değil

Paris Hilton, fantastik bir rolde, gotik bir karakterde beyaz ekrana konuk oluyor.

Abone ol

2056 yılında geçen filmde Paris'e Buffy The Vampire Slayer ile tanınan Anthony Head, 'Repo Man' karakteriyle eşlik ediyor. Sonbahara kadar vizyona girmeyecek filmin ilgi çekici isimlerinden kabul edilen Paris, bu defa iddialı geldiğini söylüyor. Bakalım, eleştirmenler, filmin ardından Paris hakkında ne yorum yapacak? Artık sinema dünyasının kendisini ciddiye almasını isteyen Hollywood'un ünlü sarışınlarından Paris Hilton, yeteneklerini sergilemek için soluğu 'The Genetic Opera' isimli filmde aldı.

Sarı saçlarına rolü için veda eden aktris, gençlik filmlerinden sıkıldığını ve oyunculuktaki başarısını ispat etmek için bu flm projesine evet dediğini belirtiyor.

2056 yılında geçen filmde Buffy The Vampire Slayer ile tanınan Anthony Head, 'Repo Man' karakteriyle Paris'e eşlik eden isim. Operaların vazgeçilmez ismi Sarah Brigthman'ınsa Kör Mag rolünde sesi film boyunca çınlıyor.

Paris Hilton, 'Amber Sweet' rolüyle kışkırtıcı bir kadın rolüne bürünmüş bürünmesine. Yine seksiliğini konuşturuyor, üstelik bu defa tüm esmerliği ve gotik tarzdaki kostümüyle. Ancak yine dişiliğini konuşturmuyor mu ne?

Yönetmen koltuğunda ise Darren Lynn Bousman var. Bousman, bu kadar başarılı oyuncunun arasında Paris'e de rol vererek onun yeteneğini görmek istediğini belirtiyor: "Bu rol için 30 aktrisle çalıştım. Ama hiçbirisi Paris'in verdiği etkiyi vermedi. Paris geldi, rolün hakkını verdi. Ve rol onundu"

Filmde şarkı da söyleyen Hilton, elemeler için gelen diğer aktrislerden de daha iyi söylemiş.

Sonbahara kadar vizyona girmeyecek filmin ilgi çekici isimlerinden kabul edilen Paris, bu defa iddialı geldiğini söylüyor. Bakalım, eleştirmenler, filmin ardından Paris hakkında ne yorum yapacak?