BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.506,18
HABER /  DÜNYA

Para cezasına bozuk misilleme

Avustralya’da bir vatandaş, haksız olduğunu düşündüğü park cezasını bozuk paralarla ödedi.<br/>Avustralya’da bir vatandaş, haksız olduğunu d...

Abone ol

Avustralya’da bir vatandaş, haksız olduğunu düşündüğü park cezasını bozuk paralarla ödedi.
Avustralya’da bir vatandaş, haksız olduğunu düşündüğü park cezasına kızınca soluğu bankada aldı. 60 dolarlık banknotları 5 ve 10 cent’lerden oluşan bozukluklara çeviren adamın ikinci durağı ise, cezayı kesen kurumun ödeme şubesi oldu. Görevli bayana, ceza faturasını ödemek istediğini söyleyen adam, daha sonra çantasındaki bozuklukları görevlinin önüne döktü. Neye uğradığını şaşıran görevli bozuk parayı kabul etmek istemese de, kızgın adamın inadı galip geldi.
Bir anda neye uğradığını çalışan görevli, bir taraftan yere dökülen paraları toplarken, bir taraftan da paraları sayamayacağını söyleyerek, adama iade etmek istedi. Ancak adam ısrarlı bir şekilde parayı geri almayacağını ve paranın sayılmasını istedi.
Bunun üzerine olay yerine gelen bir erkek görevli, adamdan paraları geri alıp saydıktan sonra vermesini istedi. Adam gayet sakin bir şekilde, paraları saydığını belirterek, teşekkür edip şubeden ayrıldı.
(İHA)