BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Pamir'in babasının yürek yakan isteği

İstanbul Zekeriyaköy'de kaybolduktan sonra cesedi yan evin bahçesindeki havuzda bulunan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in cenazesi toprağa verildi.

Abone ol

SARIYER Zekeriyeköy'de kaybolan ve 30 saatin ardından komşu villanın havuzunda cesedi bulunan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik son yolculuğuna uğurlandı.

Adli Tıp'tan alınan Pamir Dikdik'in cenazesi camiden önce evine getirildi. Baba Serdar Dikdik oğlunun tabutunu tek başına taşımak istedi.

3,5 yaşındaki Pamir'in cenazesi ikindi namazından sonra Zekeriyaköy Merkez Camisi'nden kalkacak ve Zincirlikuyu Mezarlığı'nda dedesinin yanına defnedilecek.

Adli Tıp Kurumu'ndan Pamir Dikdik'in kesin ölüm sebebiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

buyuk.20140406162020.jpg

Beşevler Sitesi'ndeki evinden cuma sabahı anne ve babası uyurken çıkıp kaybolan Pamir için yaklaşık 30 saat arama yapılmıştı. Pamir Dikdik komşu evin havuzunda ölü bulunmuştu.

Dikdik ailesinin bazı komşuları, havuzun aranmasına rağmen profesyonelce davranılmadığını ve ihmal olduğunu savundu.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da, çocuğun cesedinin bulunduğu havuzun önceden arandığını kabul etti. İkinci kontrolde dalgıçların havuz dibinde Pamir'i ölü bulduklarını açıkladı.

29543.jpgPAMİR DİKDİK'İN SIR DOLU ÖLÜMÜ

Türkiye'yi yasa boğan Pamir Dikdik'in ölümüyle ilgili kuşkular sürüyor. Her şey bu sır 23 dakika içinde oldu... (TIKLA OKU)

MİNİK PAMİR'DEN GERİYE BUNLAR KALDI (tıkla gör)