BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

LigTv-Galatasaray Fenerbahçe derbisi/Lig Tv izle

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman?, Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta oynanıyor?, Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda?, Galatasaray Fenerbahçe maçını hangi hakem yönetecek?, Galatasaray Fenerbahçe'yi alkışlayacak mı?

Abone ol

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman?, Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta oynanıyor?, Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda?, Galatasaray Fenerbahçe maçını hangi hakem yönetecek?, Galatasaray Fenerbahçe'yi alkışlayacak mı?

GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİSİNİ CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
 

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI

DERBİ GÜNÜ : 6 NİSAN 2014 PAZAR
MAÇ SAATİ : 19.00
STAT : TÜRK TELEKOM ARENA
MAÇ YAYINI : DIGITÜRK 

derbi3.jpg 

Fenerbahçe, TT Arena'ya bayrak dikecek!

Fenerbahçeli oyuncular, Galatasaray'ı devirirse saha ortasında kutlama yaparak Arena'ya bayrak dikme planları kuruyor.

Türkiye'yi şimdiden Galatasaray- Fenerbahçe maçının heyecanı sardı. Süper Lig'de en yakın rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'a 13 puan fark atan Sarı-Lacivertli takım her geçen hafta şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırken şimdiye kadar görülmemiş bir başarıya imza atmak üzere. Fenerbahçe bu hafta G.Saray'ı Arena'da yendiği takdirde ezeli rakibiyle olan puan farkını 16'ya çıkaracak. Bu farktan sonra kalan 6 haftada Galatasaray ve Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi yakalaması artık mucizelere kalacak. Bunu çok iyi bilen Fenerbahçeli oyuncuların kendi aralarında yaptıkları özel toplantıda çok önemli kararlar aldıkları gelen bilgiler arasında.  
 
MEHMET DEMİRKOL: MANCİNİ YÜZDE 100 GİDER!-TIKLA OKU

ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİĞİMİZİ GÖSTERMELİYİZ

F.Bahçeli futbolcuların, "G.Saray bizim en büyük rakiplerimizden biri. Onlara şampiyonluğu hak ettiğimizi göstermeliyiz. Artık ipi göğüslemeye yakınız. Ancak başarılı geçen bu sezonu taçlandırmak için Galatasaray'a bir yenilgi daha tattıralım. Böylece resmi olarak olmasa da mantık olarak şampiyonluğun kapısını tamamen aralamış oluruz" diye birbirlerine söz verdiği ortaya çıktı. 
 
fenerbahce2.jpg 

ZAFER KUTLANACAK VE BAYRAK DİKİLECEK

F.Bahçeli futbolcular ayrıca Arena'da çok önemli bir planı devreye sokmak için birbirleriyle anlaştı. Sarı-Lacivertli oyuncular ezeli rakiplerini yendiği takdirde zaferi saha ortasında kutlayacak ve ardından Arena'ya Fenerbahçe bayrağı dikecek. Galatasaraylı taraftarın büyük tepkisini alacaklarını bilmelerine rağmen Sarı- Lacivertli oyuncuların aldıkları bu kararı uygulayacağı gelen bilgiler arasında. 
 
TARİHE GEÇEN OLAYLI DERBİLER-TIKLA GÖR 

Derbi kaybedilirse Aysal ve Mancini gider!

Muhalefetin baskısını çok yakından hisseden Başkan Ünal Aysal'ın Arena'da olumsuz bir sonuç yaşanması halinde seçim kararı alması bekleniyor... Böyle bir durumda Mancini de büyük ihtimalle istifasını sunacak.

Galatasaray'da yangın büyüyor!.. Üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında kendisini büyük bir kriz içinde bulan Sarı- Kırmızılılar'da Konyaspor beraberliği bardağı taşıran son damla oldu. Galatasaray camiasında artık tüm gözler Fenerbahçe derbisine çevrilmiş durumda. Kulislerde konuşularlara göre, Arena'dan çıkacak sonuç Başkan Ünal Aysal ve teknik direktör Roberto Mancini'nin kaderini direkt olarak etkileyecek. Eğer Galatasaray kötü gidişini sürdürür ve Fenerbahçe'ye de seyircisi önünde yenilirse, muhalefetin baskısını fazlasıyla hisseden Başkan Aysal'ın çok radikal kararlar almasına kesin gözüyle bakılıyor.  
 
mancini.jpg

DERBİ KAYBEDİLİRSE, MANCINI YOLCU

Alınan bilgilere göre, böyle bir yenilgi halinde hem tribünlerin hem de muhalefetin isyanı büyüyecek. Aysal da çağrılara kulak asmak zorunda kalacak ve "Erken seçime gidiyoruz" diyecek. Aynı durum teknik direktör Mancini için de geçerli. İtalyan hocanın, derbi yenilgisi halinde istifa etmesine kesin gözüyle bakılıyor. 
 
ERMAN TOROĞLU ALPER POTUK'A ''BEBE'' DEDİ-TIKLA OKU 

3 PUANDAN DA ÖTE ANLAMLARI VAR!

Bu nedenle şampiyonluk iddiası çok büyük oranda kaybedilmiş olmasına rağmen Galatasaray için Fenerbahçe derbisini 3 puandan öte anlamlar içeriyor... İşi sıkı tutmak isteyen Başkan Ünal Aysal ve yönetimin hafta boyunca Florya'ya ziyaretlerde bulunacağı öğrenildi. Aysal hem Mancini hem de futbolcularla görüşerek, "Mutlaka 3 puan istiyorum" diyecek.

FENERBAHÇE REKOR KIRDI

Fenerbahçe, lig tarihinde 27. haftalar itibariyle ikinci sıradaki takipçisine en çok fark atan takım oldu.

Süper Lig'de Bursaspor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, derbi öncesinde moral kazandı, şampiyonluk yolunda da dev bir adım attı. Puanını 60'a yükselten sarı-lacivertliler, ikinci sıradaki Galatasaray'a 10 puanlık bir fark yarattı. 
 
MANCİNİ'DEN TARAFTARI ÇILDIRTACAK HAMLE-TIKLA OKU 

İptal edilen Trabzonspor maçı da düşünüldüğünde, puanını 63 yapan Fenerbahçe'nin ikinci sıradaki rakibine aslında 13 puanlık fark yaptığı ortaya çıkıyor. Süper Lig tarihinde 27. haftalar itibariyle bu denli bir fark geçmişte bulunmuyor.

27. haftalar itibariyle ikinci sıradaki takıma en çok fark atan takım olmayı başaran sarı-lacivertliler bu alanda yeni bir rekor kırmış oldu. Fenerbahçe'nin matematiksel olarak 29. haftadaki Antalyaspor maçında ise şampiyonluk turu atma ihtimali doğdu.

Daha önce 1991-92 sezonunda lider Beşiktaş, Fenerbahçe'ye 7, 2004-05'te lider Fenerbahçe, Galatasaray'a 7 puanlık fark atmıştı. Bunlar 27. haftalar itibariyle en açık ara farklardı.  
 
taraftar.jpg

Fenerbahçe'ye Galatasaray şoku

Süper Lig'de dün sahasında Bursaspor'u 3-0 yenen Fenerbahçe'ye tribünlerden Galatasaray için yapılan kötü tezahürat pahalıya patlayabilir.

Şükrü Saracaoğlu'nda Bursaspor'u 3-0 gibi rahat bir skorla deviren ve en yakın rakibiyle olan puan farkını 13'e çıkartan Fenerbahçe'nin sahası kapanabilir.

Bursaspor maçında tribünlerden Galatasaray'a edilen çirkin tezahürat nedeniyle Sarı-lacivertli ekibin PFDK'ya sevk edilebileceği öğrenildi. Tribünler dün Sarı-kırmızılı ekip için "Cimbombom'un k...." diye bağırmıştı.

Fenerbahçe seyircisiz oynama cezası alırsa 29. haftada oynanacak olan Medical Park Antalyaspor maçı kadın ve çocuklara karşı oynanacak.