BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,70
ALTIN 2.494,28
HABER /  GÜNCEL

Palu Ailesi kimdir Müge Anlı'da çıktılar damat Tuncer Ustael vakası

Türkiye günlerdir Müge Anlı'nın programına kayıp aramak için çıkan fakat daha sonra olayın seyrini değiştiren iğrenç iddialar ile gündem olan Palu Ailesini ve ailenin damadı Tuncer Ustael hakkında yapılan suçlamaları kanı donarak izliyor. Tüm aileyi cinci hoca olarak kandıran ve etkisi altına alan Tuncer Ustael hakkında ortaya atılan iddialar ise inanılır gibi değil!

Abone ol

Türkiye son günlerde Palu Ailesi'nde yaşanan iğrençlikleri, kan donduran itirafları konuşuyor. ATV ekranlarında Müge Anlı'nın sunduğu programa çıkan Palu Ailesi fertlerinin canlı yayında anlattıkları ise ekran başındakileri çıldırtıyor. Özellikle aileye Emine Palu ile evlenerek giren damat Tuncer Ustael'in aileye yaşattıkları inanılır gibi değil. 

Palu Ailesi'nde yaşanan cinayetler, işkenceler ve tecavüzler twitter'da da #palu etiketi TT oldu. Aileye damat olarak giren Tuncer Ustael hakkında çocuk istismarı, tecavüz, işkence gibi vahim iddialar var. Peki Türkiye'yi sarsan Palu Ailesi ve Tuncer Ustael kim, hakkındaki iğrenç iddialar neler gelin en baştan öğrenelim...

PALU AİLESİ KİM AİLE BİREYLERİ VE DAMAT TUNCER USTAEL: Palu ailesinin fertleri hakkında detaylı özeti sizler için hazırladık; aile Harun ile Hava Palu'dan oluşuyor. Harun Hava çiftinin Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek adında 5 çocukları var.

HER ŞEY BU EVLİLİK İLE BAŞLIYOR: Emine, Tuncer Ustael ile evlenirken Meryem de Ahmet Bey ile evleniyor. Tuncer Ustael'in kayınbiraderi İsa'ya eniştesi Ahmet'i öldürttüğü iddia ediliyor. Bu suçu ise ailenin babası Harun Palu üstleniyor. Kendisini cinci hoca olarak tanıtan ve aileyi kontrolü altına alan Tuncer Ustael'e inanmayan iki kişi Harun Palu ve ölen Ahmet de pasifize edilmiş oluyor. Tuncer Ustael; geride kalan aile fertlerine işkence uygulayıp, cinsel istismarda bulunuyor. Daha sonra ise Tuncer, eşini öldürttüğü Meryem'e tecavüz ediyor ve öldürüyor. Ahmet ve Meryem çiftlerinin çocukları Melike de aynı şekilde Tuncer tarafından öldürülüyor, Recep de Tuncer'in işkencelerinden kaçıyor.

KAYIP BAŞVURUSU İLE ORTAYA ÇIKAN İĞRENÇ HİKAYE: Geçtiğimiz hafta Müge Anlı'nın programına kayıp aile fertleri Meryem ve Melike Tahnal'ı aramak için çıkan Palu ailesi ile ilgili ortaya atılan iddialar tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. Ailenin damadı Tuncer Ustael isminin çevresinde şekillenen olaylar zincirinde cinayetten tecavüze, çocuk istismarından sadizme varana kadar birçok iddia ortaya atıldı.

İşte esrarengiz Palu ailesi ile ilgili ortaya atılan iddialar...

Harun ve Havva Palu isimli çiftin Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek isimli 5 çocuğu bulunuyor.

Bu çocuklardan biri olan Emine, Tuncer Usta (Fotoğrafta sağdaki) isimli şahısla evleniyor. Emine'nin kardeşi Meryem de Ahmet Tahnal isimli kişi ile evleniyor. Emine ve Tuncer Ustael çiftinin bir kız bir erkek çocuğu oluyor. Meryem ve Ahmet Tahnal çiftinin de Recep ve Melike isimlerinde iki çocuğu dünyaya geliyor.

KENDİNİ CİNCİ HOCA OLARAK TANITIYOR: Emine Palu'nun eşi Tuncer Ustael kendisini tüm aileye "cinci hoca" olarak tanıtıyor. Ailede Tuncer'in bu iddiasına sadece baba Harun Palu ve Meryem'in eşi Ahmet Tahnal inanmıyor. Bu nedenle Ahmet'i ortadan kaldırmak isteyen Tuncer, eşinin kardeşi İsa'yı etkileyerek Ahmet'i öldürtüyor. Baba Harun Palu da olanlar karşısında oğlu İsa'nın cezaevine girmesini istemediği için suçu üstlenerek hapse giriyor. Ahmet'in ölümünün ardından Meryem ve iki çocuğu da Tuncer ile birlikte yaşamaya başlıyor.

ÇOCUKLARA İŞKENCELİ TECAVÜZ: Bu evde bulunan çocuklara ve diğer kişilere Tuncer Ustael çeşitli işkenceler uygulayarak onlara tecavüz ediyor. İşkence ve tecavüzlere dayanamayarak evden kaçan Recep polise sığınıyor ve yurda yerleştiriliyor.

MERYEM'E KREDİ ÇEKTİRİYOR: Tuncer'in yanında kalmaya devam eden Meryem ise tecavüz ve işkencelere maruz kalmaya devam ediyor. Tuncer bu sırada aileyi etkisi altına alarak kendi üstlerine bulunan 5 dairenin tapusunu üzerine geçirerek satıyor. Palu ailesini de "ölen damadınız Ahmet'in ailesi peşinizde" yalanı ile kandıran Tuncer, Meryem'e kredi çektirerek bir araba aldırıyor ve 10 kişilik aile bu aracın içerisinde 3 ay boyunca yaşıyor.

MERYEM İŞKENCELERE DAYANAMIYOR ÖLÜYOR: Bu arada Palu ailesini "Meryem eski kocası Ahmet'in ailesine sizi bulması için haber gönderiyor" diye bir yalan daha söyleyen Tuncer Ustael, Meryem'i sadist duygularla cezalandırmak için aç bırakarak bir ağaca bağlıyor. Ağaca bağlanmış halde bulunan Meryem; gördüğü işkencelere dayanamayarak hayatını kaybediyor.

6 YAŞINDAKİ MELİKE'YE İSTİSMAR: 2008 yılında yaşanan bu olayda Meryem'in kardeşi İsa ile birlikte talihsiz kadının cesedini bir araziye gömen Tuncer, bu tarihten sonra evde kalan Meryem'in 6 yaşındaki kızı Melike'yi istismarına devam ediyor. 6 yaşındaki kıza tecavüz eden sapkın Tuncer Ustael, kızın hamile kalmasından korkaran içine cin girdiği yalanı ile küçük kızın karnına taş bağlıyor ve kıza ispirto içirerek ölümüne neden oluyor. 2009 yılında yaşanan bu olayın ardından bir önceki cinayette iş birliği yaptığı İsa ile birlikte Meryem'in de cesedini ortadan kaldırıyor..

HAKLARINDAKİ İDDİALAR KAN DONDURDU: Canlı yayına bağlanan Palu ailesini tanıyan kişilerin ifadeleri kan dondurdu. Palu ailesinin esrarengiz yaşamı hakkında ipuçları veren ifadeler sonrası anne kızın gömülü olduğu iddia edilen bölgelerde kadavra köpekleri ile aramalar yapıldı.