BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Palalı saldırıda flaş gelişme!

Satırlı saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan 4 kişi tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Ancak mahkemeden şaşrıtan bir karar geldi.

Abone ol

Taksim'de dün vatandaşlara satır ve palalarla saldıran dört kişi tutuklanma talebiyle sevk edildikleri mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Taksim Talimhane’de bazı göstericilere pala ve döner bıçaklarıyla saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevkedildi. Bölge esnafı oldukları belirtelin 4 kişi savcılık sorgularının ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Mahkeme, sev edilen 4 satırlı saldırı şüphelisinin serbest bırakılmasına karar verdi.

Öte yandan saldırganların polis ifadelerinde, gösteriler nedeniyle maddi zarara uğradıklarını, borçlarını ödeyemediklerini, dün de dağılan göstericilerin müşterilerini rahatsız ettiğini, sinirlerine hakim olamadıklarını ve saldırıyı gerçekleştirdiklerini söyledikleri öğrenildi.


Taksim'de eli satırlı eylemci!

Taksim'de bu akşam meydana gelen gösterilerde elinde pala bulunan bir kişinin göstericilere saldırması kameralara böyle yansıdı. (Devamı...)

3772.jpg 

O palalı saldırgan bakın kim çıktı

Milliyet Yazarı Mehveş Evin Twitter hesabından Taksim'de palayla eylemcilere saldıran S.C isimli şahısla telefonda görüştüğü söyledi. (Devamı...)

3781.jpg