BIST 9.943
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.443,96
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Özgü Namal zor kapmış

Mutluluk filminde Özgü Namal direkten dönmüş. Rolü zar zor almış.

Abone ol

Güneri Civaoğlu'nun sunduğu 'Şeffaf Oda' programında açıklamalarda bulunan Özgü Namal, Mutluluk filminde Meryem karakterinin ilk önce kendisine teklif edildiğini söyledi.

Meral Okay'ın Zülfü Livaneli'nin Mutluluk kitabını film yapacağını söylemesinin ardından kitabı alıp, yarısına kadar okuduğunu belirten Namal, yapımcı Abdullah Oğuz'un daha sonra arayarak kendisinden vazgeçtiğini söylediğini aktardı.

Namal: "Apo dedi ki, 'Ben vazgeçtim seninle çalışmaktan. Çünkü sen Kurtlar Vadisi'nde yaşı büyük avukatı oynadın, biz nasıl inandıracağız seyirciyi ' dedi."

Özgü Namal, rolü kapmak için Abdullah Oğuz'a dil döktüğünü ifade ederek, Kurtlar Vadisi dizisinde oynamasının olumsuz etkisi olmaması gerektiğini vurguladı. Namal, "Bu kostümle alakalı birşey. Giyiyorsun avukat oluyorsun, çıkartıyorsun onu giyiyorsun Meryem oluyorsun. Yani bu kadar küçük çizgilerle değişiyor karakterler. Tabii ki bunu içsel olarak destekleyebiliyorsun. Biz onu hallederiz dedim. 'Yok' dedi. Sonra sinirlendim kitabı bıraktım" şeklinde konuştu.

Özgü Namal, yapımcı Abdullah Oğuz'un 300 genç kız arasında bir Meryem aradığını ancak bulamadığını belirterek, alış veriş yaptığı bir gün gelen telefonla rolü kaptığını belirtti.

Namal: "Telefonu şöyle açtı. 'En büyük starım naber' dedi. 'Meryem olur musun?' dedi. Ne oldu dedim hani cast yapıyordun 300 kişiyle... 'Bulamadım, olmadı' dedi. Dedim ki, oldum gitti." (televizyongazetesi)