BIST 10.277
DOLAR 32,31
EURO 34,85
ALTIN 2.391,40
HABER /  GÜNCEL

Özerten de 'Bermek' dedi

Futbol Federasyonu başkanlığına aday olan Ayhan Bermek, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ufuk Özerten'i de listesine aldı.

Abone ol

Futbol Federasyonu başkan adaylarından Ayhan Bermek, kısa bir sürede aday olduğunu belirterek, “Adalet ilkesi ile hareket edeceğiz. Hakemlerin çaldığı düdüklerin doğruluğuna halk inandığı zaman adalet gelmiş demektir. Disiplin Kurulu ceza veriyor, o futbolcu ertesi gün antrenmanda oynayacakmış gibi hazırlanıyor. Çünkü cezası kaldırılıyor. Böyle bir şey olmaz’ dedi.
Ayhan Bermek, “Türk futboluna hizmet eden herkesi listeme alırım. Şu
anki yönetimden bazı isimler de benimle seçime girebilir” diye konuştu.

“SON KARAR HASAN DOĞAN’IN”


Bermek, Hasan Doğan ile duygu ve düşünce birlikteliklerinin son derece yüksek olduğunu, kendisinin Türk futbolu için çok özel bir isim olduğunu düşündüğünü ve yönetim kurulu listesinde yer alma kararını da Hasan Doğan’ın kendisinin vereceğini söyledi.
Bermek, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ufuk Özerten, Kayseri Erciyesspor İkinci Başkanı Dr. Erol Bedir ve Mehmet Baykam’ın listesinde yer aldığını bildirdi.

FATİH TERİM’E YEŞİL IŞIK


Fatih Terim’in teknik direktörlüğünün, tartışılamayacak kadar büyük olduğunu vurgulayan Ayhan Bermek, “Fatih Terim ile 7 yıl çalıştım. Türkiye’nin yetiştirdiği en büyük teknik adamdır. Türk futboluna hizmet eden herkesi listeme alırım. Şu anki yönetimden bazı isimler de benimle seçime girebilir. Bunlar gökten zembille inmediler. Yönetimime alırsam bu suç mu? Şeffaf olacağız. Denetime her zaman açığız. Başarı için örgütlü çalışacağız. Devletin denetleme ve gözetme hakkı vardır. Beni de seçilirsem her zaman denetleyecektir” dedi.

Kaynak: