BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Özer Hurmacı rakibini açıkladı

Fenerbahçe şova devam ediyor. Topuz'dan sonra Özer Hurmacı da Saraçoğlu'nda taraftarın önüne çıktı.

Abone ol

İNTERNETHABER- Fenerbahçe'nin Ankaraspor'dan transferi Özer Hurmacı, kendisine en yakın rakibi olarak kendisini gördü. Kanatlarda görev yaptığı zaman adam eksilttiği için Ronaldo'ya benzetildiğini de sözlerine ekledi.

Hurmacı 4 yıllığına Fenerbahçe'ye imza attığı törende iddialı açıklamalar yaptı. Genç oyuncu şampiyonlukta Topuz gibi pay sahibi olmak istediğini söyledi..

3.5 HAFTA YOK

Hurmacı geçirdiği ağır sakatlığın tekrar nüksetmemesi için yeniden ameliyat olacak. Hurmacı'nın sahalara dönüşü 3.5 hafta sonraya sarktı. Fenerbahçe Stadı'nda yapılan imza törenine sportif direktör Aykut Kocaman da katıldı. Hurmacı törende şunları söyledi:

BÜYÜK HEDEFLERİ OLAN FUTBOLCUYUM

Öncelikle Fenerbahçe ailesine katıldığım için çok mutluyum. Büyük hedefleri olan futbolcuyum. İnşallah başkanımızın verdiği bazı sözler var. Ben de şampiyonluklarda rol oynamak istiyorum. Topuz arkadaşım gibi burada iddialı şekilde açıklamak istiyorum. Sakatlığım normalde geçmiş durumda. Tekrar nüksetmemesi için küçük bir operasyon geçireceğim. 3.5 hafta antremanlara geç başlayacağım.

Hurmacı imza töreninden sonra FB TV'ye iddialı açıklamalar yaptı:

KENDİME EN YAKIN RAKİP BENİM

Chavi, İniesta, Edgar Davis ve Alex'i izleyerek kendimi geliştirdim. Kendime en yakın futbolcu olarak Özer Hurmacı'yı görüyorum. Ronaldo dünyanın en iyi futbolculardan biri. Kanatlarda görev yaptığım zaman iyi adam eksilttiğimi düşünüyorum. Ondan dolayı böyle bir benzetme yapıldığını düşünüyorum.

HURMACI'NIN ASIL HEDEFİ

Fenerbahçe ciddi bir rakama transfer etti. İnşallah ilerleyen yılarda bu rakamın 4 katına Fenerbahçe'ye geti getirerekten daha büyük bir kulübe gitmek istiyorum. İngiltere ve İspanya liginin en büyük takımlarından birinde oynamak istiyorum.

FENERBAHÇE'DE KİMLERİ BEĞENİYOR

Küçükken daha Emre abinin formasını giyerdim. Onunla oynamak heyecanlı olacak. Alex, Deivid ve Topuz gibi oyuncularla oynamak kalitemi yükseltecek. Futbol stilimi anlatmak değil de sahada göstermek istiyorum. Taraftar beni öyle değerlendirsin.

FUTBOL DIŞINDA NELER YAPIYOR?

Futbol dışında takım arkadaşlarımla gezmeyi severim. Bowling oynamayı, spor aktivitelerini ve kişisel gelişimimin için kitap okumayı seviyorum. Almanya'dan 5 yıl önce geldim ve Türkçemi gittikte kitap okuyarak düzeltiyorum. Ailemle birlikte olmak hoşuma gidiyor. Taraftarın desteğiyle mücadale ederek başarıya ulaşacağız.

Hurmacı stadda mini bir gösteri yaptı. Video haberin devamında

[PAGE]

STADDA MİNİ GÖSTERİ

Özer Hurmacı daha sonra Fenerbahçe formasını giyip sahada taraftara ve gazetecilere kısa bir gösteri sundu. Top sektiren futbolcu basın mensuplarına poz verdi..

KOCAMAN: AMELİYAT OLACAK

Uzun zaman beraber olduğum bir oyuncu. Benim için de bir ilk. Hem benim adıma nem de Özer adına hayırlı olmasını diliyorum. Sağlık heyeti riskleri minimuma indirmek için böyle bir durumu uygun gördü. Buradan çıkıp operasyona gidecek.

ÖZER HURMACI KİMDİR?

20 Kasım 1986'da Almanya'nın Kassel kasabasında dünyaya gelen Özer 1.74 boyunda ve 70 kilo ağırlığında. Trabzonsporlu eski futbolcu Lemi Çelik'in yeğeni olan genç yetenek, Almanca, İngilizce ve Fransızca biliyor. Orta sahada görev yapan, futbolun hem defans hem de hücum yönünü çok iyi kullanabilen başarılı oyuncu Almanya'nın amatör küme takımlarından Hermania Kassel, Türkgücü Kassel ve Baunatal'da forma giydikten sonra 2005 yılında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'a transfer olarak profesyonelliğe ilk adımını attı.

Başkent ekibinde 2 sezon forma giydikten sonra 3. lig takımlarından Keçiörengücü'ne kiralanan Özer 29 maçta 3 gol atarken bir sene sonra Ankaraspor'a gelerek Turkcell Süper Lig'de forma giymeye başladı. Ankaraspor'da 97 mücadelede formasını ıslatan genç futbolcu 8 kez fileleri havalandırdı. Yetenekli futbolcu forma giydiği ekiplerde gösterdiği başarılı performansla 23 kez milli olurken 2007 yılında Fatih Terim tarafından 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçında Norveç'e karşı da Milli formayı ilk kez giyme hakkını kazandı.

FENERBAHÇE FORMASIYLA POZ VERDİ

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]