BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Özcan ile Mahsunun 7 farkı

Biri sosyete sevdalısı, diğeri ağlatma meraklısı... İşte aradaki 7 fark...

Abone ol Bir zamanlar yakın arkadaş olan Özcan Deniz ile Mahsun Kırmızıgül arasındaki 7 farkı, Ahmet Hakan şöyle sıraladı;

BİR
Özcan geçmiş günlerine sünger çekerken zerre kadar vicdan azabı çekmeyecek kadar zalimdir... Mahsun ise "Neredeydik / Nerelere geldik" şarkısını mırıldanmaktan asla vazgeçmeyecek kadar vefalı...

İKİ Mahsun’un bütün çabası "Sosyeteyi ağlatan Doğulu" olmak içindir. Özcan’ın bütün çabası ise "Tartışmasız sosyetik" olmak içindir.

ÜÇ Özcan eski günleri anımsamamak için kebapçıya adımını atmaz... Mahsun ise kebapçıda "Buraya da gelirim / Çin lokantasına da giderim" açıklaması yaparak durumu kurtarmaya çalışır.

DÖRT Özcan, sinema ve televizyondan elde ettiği yeni imajını Beyaz Türklerin büyük katkısına borçludur... Mahsun ise "Apolitik bir Yılmaz Güney" imajını tırnaklarıyla kazıyarak elde etmeye çalışır.

BEŞ Özcan "suşi" üzerinden yükselir... Mahsun ise kebabı "rizotto" üzerinden dengelemeye çalışır.

ALTI Mahsun ne kadar beyazlaşırsa beyazlaşsın, alnında oluşan kederli çizgilerin yaydığı arabesk tınının etkisinden kurtulamaz. Özcan ise dudaklarına kondurduğu çapkın kıvrımla çoktan kedere ve tasaya son vermiştir.

YEDİ Özcan öyle ya da böyle tatmin olmuştur, halinden memnundur. Mahsun ise adını koyamadığı bir derdin sahibidir.