BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.401,52
HABER /  MAGAZİN

Özaydan idrarlı güzellik sırrı

Tuğba Özay cezaevindeyken bazı güzellik sırları öğrenmiş. Kadınlar hiç para harcamadan da bakın nasıl güzelleşebiliyor?

Abone ol Hapishanede olduğu dönemde ilginç güzellik metodları öğrendiğini ifade eden ünlü manken Tuğba Özay, bebek idrarının saça çok iyi geldiğini söyledi.

Bir açılışa katılan manken Tuğba Özay, güzellik salonuna gidemeyen hanımlar için bir takım tavsiyelerde bulundu. Hapishanede olduğu dönemde saç bakımı konusunda ilginç bir metot öğrendiğini belirten Özay, "Saç bakımı konusunda bir önerim var. Ben bunu içeride olduğum dönemde öğrenmiştim. Bebek çişi, gerçekten bu şaka değil bildiğiniz bebek idrarının saça çok iyi geldiği söyleniyor. Ben bunu orada uygulayanları gördüm, sonuca inanamadım. Saçları için bebek idrarı kullanıyorlardı ve çok da faydasını görüyorlardı. Ben hiç uygulamadım daha. Kendi bebeğim olursa neden olmasın. Kendi bebeğimin idrarını içerim bile" dedi. 

ÖZAY'DAN GÜZELLİK SIRLARI

Özay, bayanların uygulayabilecekleri pratik güzellik yöntemlerine ilişkin şunları söyledi:

"Bayanların maden sodasıyla yüzlerini yıkamalarını tavsiye ediyorum. Bu da cildinizin toksinlerden arınmasını ve sıkılaşmasını sağlar. Buhar banyosunu öneririm. Eğer spor salonuna gidemiyorsanız dışarıda bir yerde bir buhar banyosuna gidemiyorsanız evde bir tencere suyu kaynatıyorsunuz, hatta içine limon, nane özü gibi şeyleri de atarsanız mentol etkisi yaratır. Bu hem sinüzitlere iyi gelir hem gözenekleri açar hem de bu şekilde toksinleri atabilirsiniz. Bal maskesini de öneriyorum.

Cildinize yoğurt, bal ve limon suyunu karıştırıp çok güzel bir maske uygulayabilirsiniz. Bu maske bacaklar için de çok iyidir. Tüm bacaklara bal maskesini sürüyorsunuz, naylona sarıyorsunuz ve bu da selülitlerden arınmanızı sağlar. Yani bunlar güzellik salonlarına gidemeyen hanımlar için tavsiyelerimdir."