BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,85
ALTIN 2.393,15
HABER /  GÜNCEL

Ozan Tufan kariyerini sürpriz olarak niteledi

Bursasporlu futbolcu Ozan Tufan, kariyerindeki yükselişin kendisi için de sürpriz olduğunu söyledi. <br/>2014-2015 sezonunun hazırlık çalışm...

Abone ol

Bursasporlu futbolcu Ozan Tufan, kariyerindeki yükselişin kendisi için de sürpriz olduğunu söyledi.
2014-2015 sezonunun hazırlık çalışmaları kapsamında Kartepe’de kamp yapan Bursaspor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kampın sekizinci gününde basın mensupları ile bir araya gelen yeşil-beyazlı futbolcu Ozan Tufan, “İyi hazırlandık. Takım iyi adapte oldu. Tabi kolay maçlar değil. Kampta da iyi bir uyum var. Hem saha içerisinde hem saha dışarısında iyi ilişkiler içerisindeyiz. Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz" dedi.
Kariyerinde ani bir yükseliş olduğunu hatırlatan Ozan Tufan, "Ben de beklemiyordum bu yükselmeyi ama benim için iyi oldu. Tabii Milli Takım’a gittim diye orada kalacağım diye bir şey yok. Daha çok üstüne koymam lazım. Daha çok çalışmam lazım. Benim performansım bu değil. Daha üstüne koyup daha iyi şeyler yapacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

"HEDEFLERİM VAR"
Teknik direktör Şenol Güneş’i yeni yeni tanıdıklarını dile getiren Ozan Tufan, "Önceden tecrübeleri baya olan bir teknik direktör. İyi bir çıkış yakalayacağımızı düşünüyorum Şenol Hocayla. Güzel bir kamp geçiyor onunla birlikte. Milli Takım’daki performansımın iyi olduğunu söylediler takımdaki abiler ve teknik heyetteki hocalarım. Tekrar bekliyorum açıkçası. Milli Takım’da kendimi ön liberoda daha rahat hissettim. Burada da daha rahat hissediyorum ama tabi bana nerede görev verilirse en iyisini gerçekleştirmek zorundayım. Çocukluğumdan beri ben bu takımdayım. Alt yapıdan beri. Burada henüz maç oynamadan bir yere gitmek istemem. Ama tabi hedeflerim de var" şeklinde konuştu.
(İHA)