BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Öz babası tarafından tacize uğradı

Kayseri'nin Develi İlçesinde Ü.A, öz kızı C.A’ya cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı

Abone ol

Adana’da gözlükçülük yapan 43 yaşındaki Ü.A, ikinci eşiyle birlikte Kayseri’nin Şıhlı Beldesi’ndeki yaylaya yakınlarının yanına geldi.

Burada yakınlarının yanında kalan ve üvey annesi ile sorunlu olduğu ifade edilen 18 yaşındaki C.A, öz babasının kendisini çadırda kaldıkları sırada taciz ettiğini öne sürerek jandarmaya başvurdu.

Baba Ü.A çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Baba Ü.A, ilk eşinden olan kızının, kendisine üvey annesiyle arasındaki sorunlar yüzünden kendisine iftira attığını öne sürdü.

İNTİHAR ETMEK İSTEDİ AMA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKAYIN

[PAGE]

İNTİHARDAN VAZGEÇTİ KURTARILMAYI BEKLEDİ

Kırşehir’de evinin balkonuna asılı kalan alkollü kişiyi itfaiye ekibi kurtardı.

screen-shot-2012-08-08-at-3.15.09-pm.png

Ahi Evran Mahallesi'ndeki apartmanın ikinci katında bulunan evinin balkonuna çıkan ve alkollü olduğu belirtilen Necati T. (34), bilinmeyen bir nedenle balkon demirlerinin üzerine çıktı.

Bu sırada ayağı kayan vatandaş, balkonun alt kısmındaki demirlere asılı kaldı. Yaklaşık yarım saat kurtarılmayı bekleyen adam, olay yerine çağrılan itfaiye aracının merdiveni ile kurtarıldı.

Necati T., 112 sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ifadesi alınmak üzere Ahi Polis Merkezi’ne götürüldü.

SAĞLIK MEMURUNUN CESEDİ BULUNDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]CESEDİ GÖLETTE BULUNDU

Yozgat’ta kendisinden bir haftadır haber alınamayan sağlık memuru Yusuf Kıymazarslan'ın cesedi Kirazlı Göleti'nde bulundu.

Sağlık memuru Yusuf Kıymazraslan'ın (32) bir hafta önce İzmir'de yaşayan teyzesini arayarak, gölete atlayarak intihar edeceğini söylemesi üzerine savcılık kararıyla göletlerde arama çalışması başlatıldı. Ankara'dan gelen su altı ekipleri Çamlık Milli Parkı girişinde bulunan Cevdet Dündar Göleti'nde aramalara başladı. Burada herhangi bir şey bulamayan dalgıç ekipler, Yozgat’ın şehir merkezinin bir kısım içme suyu ihtiyacının karşılandığı Kirazlı Göleti'ne geçti. Ekipler, burada yaptıkları aramada Mehmet Kıymazarslan'ın cesedini buldu.

Ekiplerin cesedi kıyıya getirmesiyle Kıymazarslan'ın yakınları fenalık geçirdi. Ceset, otopsi için Ankara'ya götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.