BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Öyle bir kar ki İstanbul'da okullar tatil mi oluyor?

İstanbul'da bugün kar beklenenden yoğun geldi. Okullar bugün tatil edilmemişti ancak İstanbul Valiliği 'nin yeni bir karar alması gündemde. İstanbul'da okullar erken kapanabilir.

Abone ol

İSTANBUL 'da beklenen kar hiç umulmadık şiddetle gelince gözler 'okullar tatil mi' sorusunun yanıtı için İstanbul Valiliği 'ne döndü. İstanbul Valiliği bugünkü kar tahmini doğrultusunda okullar için tatil kararı almamıştı. Ancak fırtanı ve tipiyle yoğun bir şekilde bastıran kar İstanbul 'da hayatı durduracak kadar güçlü oldu.

İstanbul Valiliği şu anda bir açıklama yapmadı. Ancak okulların kar böyle devam ettiği taktirde akşama kalmadan öğleden sonrası için tatil edilmesi gündeme gelebilir.

OKULLAR TATİL Mİ? VALİ VASİP ŞAHİN 'İN AÇIKLAMASI
İstanbul Valisi Vasip Şahin 18 Şubat çarşamba günü okullar tatil mi diye soran öğrencilere şu yanıtı verdi;
-'Akşam gereken değerlendirmeyi yapacağız. Öğrenciler ile bu anlamda iyi ilişkiler kurduk. Öğrenciler bu akşam twiiter başında beklemesinler biz sayfamızdan bu bilgiyi paylaşacağız. Akşam daha net ve sağlıklı bir tahmin alacağımızı düşünüyoruz."

METEOROLOJİ İSTANBUL HAVA DURUMUNDA YANILDI MI?
öyle-bir-ki-i̇stanbulda-okullar-tatil-mi-oluyor--1.jpgMeteorolojinin İstanbul için yaptığı hava durumu tahminlerinde yoğun kar görülmüyordu. Kar yağışı çok kuvvetli bir şekilde bastırınca meteorolojinin tahmininde yanıldığı yorumları yapıldı. İstanbul 'da hava durumu bugün kar gösterse de bu kadar yoğun olması beklenmiyordu.

Sabah saatlerinde güneş yüzünü gösterince de çok sayıda kişi araçlarıyla İstanbul trafiğine çıktı. Haliyle bugün İstanbul 'da eve dönüş yolunda hayat felç olacak.

YARIM SAATTE BİTTİ
öyle-bir-ki-i̇stanbulda-okullar-tatil-mi-oluyor--=.jpg
Kuvvetli kar yağışı yarım saat içinde tuttu ve İstanbul tamamen kar altında kaldı. Kar yağışı meteoroloji verilerine göre çarşamba günü ve perşembe günü de devam edecek görünüyor.