BIST 10.471
DOLAR 32,85
EURO 35,17
ALTIN 2.451,89
HABER /  GÜNCEL

Otostopla gelen tecavüz dehşeti

Otomobillerine aldıkları genç kadına, erkek arkadaşını zorla indirdikten sonra araçta tecavüz ettiği iddia edilen 3 kişi yakalandı.

Abone ol

OTOSTOPLA GELEN TECAVÜZ DEHŞETİ

 Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde otomobillerine aldıkları genç kadına, erkek arkadaşını zorla indirdikten sonra araçta tecavüz ettiği iddia edilen 3 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Reyhanlı ilçesinden Kırıkhan’a gitmek isteyen F.F (23) ile erkek arkadaşı O.T (27), yoldan geçmekte olan ve içinde 3 kişinin bulunduğu otomobile bindi.

Kırıkhan yakınlarında O.T’yi otomobilden zorla indiren 3 zanlı F.F adlı kadınla yeniden Reyhanlı istikametine dönerek otomobilde içinde tecavüz etti.

Kadının erkek arkadaşı O.T. olayın ardından Kırıkhan İlçe Jandarma Komutanlığına giderek eşkalini verdiği 3 kişiden şikayetçi oldu.

Güvenlik ekiplerinin kapsamlı çalışması sonucunda F.F’ye tecavüz ettiği iddia edilen Y.Y (20), H.M (28) ve S.S (24) gözaltına alındı.

TECAVÜZE UĞRADIĞI DİŞ DOKTORUNDA ORTAYA ÇIKTI

[PAGE]


Hamile olması nedeniyle doktorun tedavi uygulamayacağını söyleyerek durumu ailesine haber vermesi üzerine N.E. tutuklandı. 6 aylık hamile olan B.E. ise koruma altına alındı.

Seben’in Çeltikdere Köyü’nde yaşayan B.E. geçen hafta diş ağrısı şikayetiyle tedavi için Bolu’ya geldi. B.E.’nin hamile olduğunu anlayarak tedavi uygulamayan diş hekimi, ailesine durum hakkında bilgi verdi. Köylüsü 3 çocuk babası N.E.’nin, kimsenin olmadığı sırada eve girdiğini ve kendisine tecavüz ettiğini belirten B.E., korktuğu için olayı ailesine anlatmadığını söyledi. Ailenin şikayeti üzerine jandarmanın gözaltına aldığı N.E. çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. B.E. ise koruma altına alınarak Bolu Kız Yetiştirme Yurdu’na konuldu.

B.E.’nin annesi C.E., kızının hamile olduğunu bilmediğini belirterek şunları söyledi: “Eşim Beypazarı’nda çobanlık yapıyor. Bizim de burada bahçelerimiz var. Evde olmadığımız sırada eve girerek kızıma tecavüz etmiş. Kızım da korktuğu için olayı bize söyleyememiş. Dişçiye tedaviye gittiğinde hamile olduğunu anlayan doktor durum hakkında bize bilgi verdi. Ben de kızımla görüşerek, olayın aslını öğrendikten sonra şikayetçi oldum” dedi.

POLİSLERLE GRUP SEKS YAPAN KADIN, CEZAEVİNDE İNTİHARA KALKIŞTI

[PAGE]

ANTALYA'da Asayiş Şube Müdürlüğü nezarethanesinde 2 polis memuruyla grup seks yapan ve bir süre sonra da uyuşturucu ticareti yapmak suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanan 35 yaşındaki G.T., cezaevinde intihara kalkıştı. Geçen pazar günü intihar girişimi nedeniyle hastaneye kaldırılan G.T. avukatı Ayhan Atasayar'a geçen 19 Kasım'da yazdığı mektupta cezaevinde öldürülmekten korktuğunu ve polis muhbiri olduğunu belirterek, “X kodlu muhbir benim. Tüm gerçekleri anlatacağım” demişti.

Geçen yıl Kasım ayında Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan 4 katlı Asayiş Şube Müdürlüğü binasının Nezarethane ve Gözaltı Büro Amirliği'nde ‘Nezarette grup seks’ skandalı yaşanmıştı. İnfaz Büro Amirliği ekipleri fuhuş yapmak suçundan aranan G.T.'yi Konyaaltı'nda bulunan bir otele yapılan baskın sırasında yakalayarak gözaltına almıştı.

Ertesi gün adliyeye çıkarılmak için nezarethaneye konulan G.T. burada polis memurları İ.T. ve M.A. ile grup seks yapmış ve bu olay Mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülenmişti. Nöbetçi müdürün bastığı 2 polis açığa alınırken, idari soruşturma kapsamında ifade veren G.T. polislerin kendisini taciz etmediğini söyleyerek, “Hallerine üzüldüm, onlarla beraber oldum” demişti. Müfettişlerin önerisi üzerine iki polis memuru, Disiplin Kurulu kararıyla meslekten ihraç edilmiş, serbest bırakılan G.T. ise izini kaybettirmişti.

Antalya polisi, geçen 26 Ekim'de ise bir süredir izlediği uyuşturucu şebekesinin Diyarbakır'dan yüklü miktarda esrar getireceği bilgisine ulaşınca, operasyon için düğmeye bastı. Şüpheliler, kamyon kasaları arasında getirdikleri 44 kilo 185 gram esrarla kent girişinde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, daha önce iki polisle nezarette grup seks yapan G.T., sevgilisi Recep Saci ve arkadaşı İbrahim Ulam çıktı.

‘Toplu halde uyuşturucu kaçakçılığı yapmak’ suçlamasıyla adliyeye sevk edilen G.T., sevgilisi Saci ve onun arkadaşı Ulam, tutuklanarak cezaevine konuldu. Ancak lösemi hastası Recep Saci, geçen hafta yaşamını yitirdi.

Geçen Pazar günü akşam saatlerinde koğuşta eline geçirdiği mide ilaçlarını içerek intihara teşebbüs ettiği iddia edilen G.T., Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Bunun üzerine avukatı Ayhan Atasayar, G.T.'nin geçen 19 Kasım'da kendisine mektup göndererek cezaevinde öldürülmekten korktuğunu ve polis muhbiri olduğunu belirterek, “X kodlu muhbir benim. Tüm gerçekleri anlatacağım” dediğini açıkladı.

G.T. mektubunda, “Daha başkaları bilirse beni öldürürler. Ölmek istemiyorum. Yoksa anlatmam. Anlatamam. Korkuyorum. Zaten korkmamış olsam mahkemede her şeyi anlatırdım. Devletimize yardımcı olmak istiyorum. 11 aydır ben yardımcı oluyorum ama kimse bilmiyor. X kodlu olarak çoğu şeyi ben ihbar ettim” diye yazdı.

Avukatı Atasayar, Müvekkilim ‘öldürülmekten korkuyorum’ diye bana mektup yazmasından sonra yaptığımız görüşmede üzerinde baskı olduğunu söylüyordu. Bu mektubunun ardından ölmek istemesini şüpheli buluyorum ve yasal başvurumuzu yapacağız. Konuyla ilgili olarak araştırma yapılması için savcılığa başvuracağız” dedi.



ÖNCE UYUŞTURUCU ALEMİ, SONRA GRUP SEKS HABERİ BİR SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]



ÖNCE UYUŞTURUCU ALEMİ, SONRA GRUP SEKS

Bursa’da kendileriyle birlikte olmak isteyen erkekleri uyuşturucuya alıştırdıkları öne sürülen 4’ü kadın 7 kişi, jandarma tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Esrarı bira şişeleriyle servis yaptıkları belirlenen şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 15 kilo esrar ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Osmangazi ve Yıldırım İlçeleri’nde bazı kadınların, erkeklere cinsel gücü arttırdığı iddia edilen ve uyuşturucu niteliği taşıyan madde sattığı ve bu kadınların para karşılığı fuhuş yaptıkları ihbarı üzerine harekete geçti.


Kimlikleri tespit edilen kadınlar jandarma ekipleri tarafından teknik takibe alındı. Alev Ö. (50), Duygu Ö. (25), Filiz K. (30) ve Tümay S. (19) isimli kadınların eğlence yerleri, kafeterya, okul önlerinde tanıştıkları gençlerle arkadaşlık kurduktan sonra, ellerinde cinsel gücü arttırıcı maddeler bulunduğunu, almaları karşılığında kendileriyle birlikte olacaklarını söyleyerek uyuşturucu sattıkları tespit edildi. Tümay S.’nin ise esrar sattığı kişilerle grup seks yaptığı belirlendi.

EVLERİNDE 15 KİLO ESRAR

Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonda Alev Ö., Duygu Ö., Filiz K. ve Tümay S. ile seks partilerine yakalanmamak için bira şişesi içinde esrar maddesi getirip sokak başlarında gözcülük yaptıkları belirlenen Mustafa İ. (55), Necati K. (40), Serkan Ö. (30), gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise 15 kilo esrar, 5 gram kenevir tohumu, 2 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör 12 tabanca fişeği ele geçirildi.

SÜBYANCI ANNEYE HAPİS CEZASI HABERİ BİR SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]


SÜBYANCI ANNEYE HAPİS CEZASI

15 yaşındaki çocukla ilişkiye giren kadına iki yıl hapis cezası verildi

Sevgilisi işe gittiğinde, 15 yaşında bir çocukla ilişkiye girdiği öğrenilen 24 yaşındaki Alexandra Brown, çıkarıldığı mahkemede 2 yıl hapis cezası aldı.
Brown, dört yaşındaki çocuğuyla uzun süre ilgilenmesinin ardından girdiği "durgunluk" yüzünden böyle bir ilişkiye girdiğini söylerken, yaz tatilini geçirdiği Darlington'da, çocuğun kendisine gösterdiği ilgiden etkilendiğini de ekledi.

Çocuğa olan ilgisi yüzünden beş yıllık sevgilisinden ayrılan genç kadın, mahkeme tarafından iki yıl hapis cezasıyla cezalandırılırken, çocuklarla çalışması da yasaklandı ve cinsel suçlular listesine kayıt edildi.

Polis raporlarına göre, adı açıklanmayan çocuk ile altı haftalık ilişkisi süresince genç kadın on ila onbeş kez ilişkiye girdi.
İlişkilerinin bitmesinin ardından çocuğun kadını polise gitmekle tehdit ettiği ve para istediği iddia edilirken, geçtiğimiz cuma günü çocuk şantaj suçlamasıyla mahkemeye çıkarıldı.

ÖĞRENCİSİYLE YARI ÇIPLAK BASILDI! BİR SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

Geçen yıl Kırıkkale Ticaret Lisesi'nde görev yapan ve bu yıl ise Ankara'nın Akyurt İlçesi'ndeki Ticaret Lisesi'ne tayini çıkan evli 2 çocuk babası 35 yaşındaki ingilizce öğretmeni, iddiaya göre geçen yıl öğrencisi olan 16 yaşındaki bir kızla otomobilinde yarı çıplak halde yakalandı. Olayın ardından gözaltına alınan öğretmen, sevk edildiği adliyede nöbetçi savcı tarafından ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geçen yıl Kırıkkale Ticaret Lisesi'nde görev yapan, bu yıl ise Ankara'nın Akyurt İlçesi'ndeki Ticaret Lisesi'ne tayini çıkan İngilizce öğretmeni evli 2 çocuk babası 35 yaşındaki H.A.E., iddiaya göre dün saat 15.00 sıralarında geçen yıl öğrencisi olan 16 yaşındaki M.T. ile birlikte otomobilinde yarı çıplak halde yakalandı. Olayın ardından gözaltına alınan H.A.E., çıkarıldığı Kırıkkale Adliyesi'nde nöbetçi savcı tarafından ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Liseli kız öğrencinin annesinin öğretmenden şikayetçi olduğu belirtildi.

''KARIMDAN BOŞANIP SENİ ALACAĞIM''

Kırıkkale Ticaret Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi M.T. ifadesinde, geçen yıl öğretmeni olan H.A.E. ile sürekli MSN'den görüntülü görüştüklerini belirterek, "Kamerada birbirimizi tahrik ediyorduk. Daha sonra öğretmenim bana, ''Karımdan boşanıp seni alacağım'' demeye başladı. Ankara'ya tayini çıkmıştı. Önceki gün Kırıkkale'ye gelerek beni çağırdı ve birlikte ırmak kenarına gittik. Bu sırada polisler gelerek bizi karakola götürdü" dedi.

İngilizce öğretmeni H.A.E. ise, "Önceki yıldan öğrencim olan M.T. ile gezmeye çıktık. Kötü bir amacım yoktu. Polisler yakaladılar" diye ifade verdi.

1 METRE SUDA NASIL CAN VERDİLER? BİR SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

1 METRE SUDA CAN VERDİLER

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu 3'ü kardeş 4 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde merkeze bağlı Suvatlı Köyü yakınlarında meydana geldi. 35 yaşındaki İbrahim Karadeniz yönetimindeki otomobil virajı alamayınca sulama kanalına uçtu.

SUYUN YÜKSEKLİĞİ 1 METREYDİ

Otomobil akıntının olmadığı ancak yaklaşık 1 metre su bulanan kanalda yan yattı. Kazada araçta sıkışan 7 yaşındaki Hüseyin, 3 yaşındaki İsmail Hakkı, 6 aylık İzzettin Karadeniz ile anneanneleri 61 yaşındaki Gögercin Çıplak boğularak hayatlarını kaybetti.

ANNENİN DURUMU AĞIR

Kazayı gören köylülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan araç sürücüsü İbrahim Karadeniz, eşi 30 yaşındaki Güneş Karadeniz 30 ile diğer çocukları 4 yaşındaki Mehmet Ali, 10 yaşındaki Hasan ve 3 yaşındaki Halime Karadeniz, jandarma ve köylülerin yardımı ile araçtan çıkarıldı.

Yaralılar ambulanslarla Antakya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Halime Karadeniz, Çukurova Üniversitesi Balcalı hastanesine sevk edildi.

Ailenin Suvatlı Köyü’nde oturan akrabalarını ziyaret etmek için yola çıktıkları öğrenildi. Kaza ile ilgili olarak soruşturma sürüyor.

YÜZÜNDEKİ TÜM DAMARLARI PATLADI

[PAGE]

Yürüyen merdiven az kalsın bir çocuğun hayatına mal oluyordu. Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre Stevie Webb adındaki çocuk annesiyle birlikte gittiği alışveriş merkezinde yürüyen merdivene sıkıştı!

Londra'nın güney batısında bulunan bir alışveriş merkezinde annesi farklı bir yöne bakarken dört yaşındaki çocuk yürüyen merdivenin yan koruyucu bandına çıktı, burada elbisesi sıkışan çocuk ters yönlerde ilerleyen merdivenlerin arasında kaldı! Sürüklenen Stevie, bir anda hastanelik oldu.

Doktorlar çocuğun yüzündeki damarlarının patladığını söyledi. Çocuğun boyun kemikleri esnek olduğu için boynunun kırılmadığını dile getiren doktorlar, Stevie'nin yüzündeki ve gözlerindeki kılcal damarların patladığını dile getirdi. Kısa bir süre sonra yüzünün eski halini alacağını ifade eden doktorlar yaşanan olayın korkunç olduğunu da sözlerine eklediler.