BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Otomotivin kalbi Bursada atacak

24-29 Ekim tarihlerinde Bursa'da gerçekleştirilecek olan "Oto Show 2009 Fuarı"nda yeni modeller görücüye çıkacak.

Abone ol

Bursa'da düzenlenecek ''Oto Show 2009 Fuarı''nda sektörün lider üretici ve ithalatçı firmaları yeni modellerini görücüye çıkaracak.

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş ve Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) işbirliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle hazırlanan, ''Bursa Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı (Bursa Oto Show 2009)'', 24-29 Ekim 2009 tarihlerinde Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Fuara katılacak sektörün lider üretici ve ithalatçı firmaları, yeni modellerini görücüye çıkaracak. Son model otomobiller, 4X4'ler, ticari araçlar, motosikletler ve son teknolojik yeniliklerin sergileneceği fuar, üretici ve tüketiciyi bir araya getirecek.

''Otomotivin kalbi'' olarak nitelendirilen Bursa'da düzenlenen fuar, binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

TÜYAP yetkilileri, 24 Ekimde başlayacak fuarla ilgili hazırlıkların devam ettiğini, katılımcı firmalarla görüşmeleri aralıksız sürdürdüklerini bildirdi.