BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Otomobilin kilit sistemine basınca...

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali önünde park edilen araçta bırakılan 2 yaşındaki çocuk içeride mahsur kaldı. Küçük çocuk, etraftakile...

Abone ol

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali önünde park edilen araçta bırakılan 2 yaşındaki çocuk içeride mahsur kaldı. Küçük çocuk, etraftakilerin uyarılarını dinleyerek kapının kilidini açmayı başardı.
Ailesiyle yurt dışından gelen Mete’yi annesi Derya Barlas, bir süreliğine park halindeki araçta yalnız bıraktı. Bu sırada araçta kalan Mete, anahtarı içeride unutulan aracın yanlışlıkla kilit sistemine bastı. Daha sonra olay yerine gelen ailesi Mete’nin araç içinde kilitli kaldığını fark ederek, evlerinde bulunan yedek anahtarı istedi. Çevrede bulunan vatandaşlar ve olay yerinde bulunan dedesi Necati Barlas, Mete’nin mahsur kaldığı otomobilin kapısını açması için yönlendirdi. Küçük Mete, yaklaşık 10 dakika boyunca çevreden gelen uyarıları dinleyerek, kapıyı açmaya çalıştı. Çevresindekileri soğukkanlılığı ile şaşırtan Mete, daha sonra kapının kilidini açmayı başardı. Alkışlar eşliğinde mahsur kaldığı otomobilden çıkartılan Mete’yi annesi kucağına aldı. Olayla ilgili gazetecilere konuşan anne Barlas, Mete’nin kendini anahtarı içinde kalan aracın içinde kilitlediğini söyledi. Barlas, "Ama sonunda kilidi açmayı da başardı. Bir dakikalık arada hemen kapıyı kilitlemeyi başardı. Çok korktuk ama sonunda kendisi açtı" diye konuştu.
(İHA)