BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Otomobilin kadına vurduğu an

Adana'da, kural ihlali yaparak trafik kazasına neden olan sürücüler, MOBESE kameraları ile görüntülendi.

Abone ol

13 ayrı trafik kazasının kaydedildiği kazaların genellikle aşırı hız ve dikkatsizlik sonucun nedeniyle kaynaklandığı belirlendi.

Adana Emniyet Müdürlüğü, merkez Seyhan, Yüreğir ile Çukurova İlçesi'nde son günlerde meydana gelen ve MOBESE kameraları tarafından kaydedilen kaza görüntülerini medyaya dağıttı. 13 ayrı trafik kazasının bulunduğu görüntülerde kazaların aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği ifade edildi.

Genellikle trafik ışıklarına uymayan motorsikletli sürücülerin karıştığı kazalarda sürücüler şans eseri ağır yara almadan kurtuldu.

Kameralara takılan en ilgin kaza, Öğretmenler Bulvarında meydana geliyor, yolun ortasında yürüyen vatandaş kaza yapan araçların altında kalmaktan son anda kurtuluyor. Çarpışmadan sonra arkasını dönüp kazaya karışan araçlara bakan vatandaş, hiç birşey olmamış gibi yoluna devam ediyor.

Dörtyol kavşağında meydana gelen trafik kazasında ise, ışıklarından kontrolsüz geçen sürücü, hızla kavşağa giren ambulansı fark etmeyince kaza meydana geliyor. Bir diğer kazada ise, aşırılı hızlı araç karşıdan karşıya geçmekte olan kadına çarpıyor.Çarpmanın etkisi ile havada taklalar atan kadın, yoldan geçen vatandaşların yardımı ile yerden kaldırılıyor.