BIST 10.602
DOLAR 32,23
EURO 35,01
ALTIN 2.425,02
HABER /  GÜNCEL

Otomobili genç futbolcunun mezarı oldu

Osmancık Belediyespor’un orta saha oyuncusu 27 yaşındaki Emrah Kaysi trafik kazasında öldü.

Abone ol

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde Osmancık Belediyespor’un orta saha oyuncusu 27 yaşındaki Emrah Kaysi’nin kullandığı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu takla atarak devrildi.

Emrah Kayısı (25) yönetimindeki 19 HP 078 plakalı otomobil, Burhan Uludağ Caddesi'nde buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç refüje çarparak takla atmaya başladı.

Yaklaşık 100 metre boyunca takla atarak sürüklenen otomobil hurdaya dönerken araç sürücüsü Emrah Kayısı olay yerinde hayatını kaybetti. Emrah Kayısı'nın cenazesi olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Osmancık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Emrah Kayısı'nın Osmancık Belediyespor'un orta saha futbolcusu olduğu öğrenildi. Genç futbolcunun ölümü ailesi ve takım arkadaşlarını yasa . aeaae.jpg


                   DAMAT DEHŞET SAÇTI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN
[PAGE]


Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde eşinin babasının evini pompalı tüfekle basan kişi, 3 kişiyi öldürdü, bir kişiyi yaraladı.


Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ'ın Saray ilçesinde yaşayan Salih D, eşi Filiz D'nin babası İsmet Dik'in Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Güneş Mahallesi'ndeki evine pompalı tüfekle geldi.Evdekilerin üzerine rastgele ateş açan Salih D, evdeki kayınpederinin kardeşleri Şakir Dik (46) ve Sabri Dik (44) ile komşuları Ali Çakan (31) ve Volkan Çadır'ı (30)yaraladı.
İhbar üzerine giden polis ve sağlık ekipleri, yaralıları Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırdı.
Yaralılardan Şakir ve Sabri Dik kardeşler ile Ali Çakan hastanede öldü. Yaralanan Volkan Çadır'ın tedavisi ise sürüyor.

Salih D'nin, eşi Filiz'in evi terk etmesi sonucu kayınpederinin evini bastığı öğrenildi. Olaydan sonra kaçan Salih D'nin yakalanmasına çalışılıyor.Olay yerinde yapılan incelemede 10 boş fişek ele geçirildi.

HASTA DOKTORA SALDIIRDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Muğla'nın'nın Milas İlçesi'ndeki 75'inci Yıl Milas Devlet Hastanesi'nde görevli Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Cemal Doğrul odasında saldırıya uğradı.

Opr. Dr. Doğrul'u yumruklayan hasta yakını 62 yaşındaki Mehmet Aldırmaz gözaltına alındı.

Olay saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Opr. Dr. Cemal Doğrul, odasında hasta muayene ettiği sırada, iki yıl önce dizinden ameliyat ettiği hastasının eşi Mehmet Aldırmaz içire girip saldırdı. Aldığı darbelerle kaşı açılan ve yüzünden yaralanan Opr. Dr. Doğrul'u saldırganın elinden orada bulunanlar kurtardı.

Opr. Dr. Cemal Doğrul, 7 gün 'iş göremez' raporu alırken, saldırıda bulunan Mehmet Aldırmaz hastanede görev yapan polis tarafından yakalandı. Sorguya alınan Mehmet Aldırmaz, kamu görevlisini kasten yaralama suçundan adliyeye sevk edilecek.

Olayı anlatan Opr. Dr. Doğrul, kendisine saldıran Mehmet Aldırmaz'ın eşini iki yıl önce her iki dizinden ameliyat ettiğini söyledi. Hastanın dizinde enfeksiyon oluştuğunu, eşi Mehmet Aldırmaz'ın da bunda kendisini sorumlu tuttuğunu belirten Opr. Dr. Doğrul, "Beni telefonla arayıp tehdit etmeye başladı. Sürekli öldüreceğini söylüyordu ve zaman zaman da para talep ediyordu. Bugün hasta muayene ettiğim sırada odama girerek saldırdı" dedi.

DOKTORLARDAN PROTESTO EYLEMİ
Olayın ardından, Muğla Tabip Odası hastane önünde saldırıyı kınadı. Hastane personelinin de katıldığı basın açıklamasında Muğla Tabip Odası Milas Temsilcisi Çağlayan Üçpınar, gece gündüz sürekli ve ağır iş yükü altında sağlık hizmeti sunmaya çalışan hekimlere ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının son yıllarda artış gösterdiğine dikkat çekti.

Sağlık kurumlarında çalışmanın şiddete uğramada riskli bir hale geldiğini anlatan Üçpınar, "Biz hekimler ve sağlık çalışanlarının yaşadığı bu şiddet olayları mesleğimizle ilgili inancımızı yitirmemize yol açmaktadır. Bu üzücü olaylar sonrasında meslektaşımız Dr. Cemal Doğrul'a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, meslek örgütü olarak kendisine yanında olduğumuzu ve her türlü hukuksal desteği sunabileceğimizi bildiriyoruz" dedi.

KAHVEDE AŞK TUZAĞI!
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN 
[PAGE] 
Antalya'da kadın ve erkeklerin gittiği bir kahvede tanıştığı 71 yaşındaki İsmet K’yi evine çağıran kadın, arkadaşlarıyla birlikte tuzak kurduğu adama bıçak tehdidiyle 100 bin TL’lik senet imzalattı. Polis, kadın ve 3 kişiyi gözaltına aldı.

Polise başvuran İsmet K., bir kahvede çay içerken tanıştığı 42 yaşındaki Fatma K.’nın kendisini evine davet ettiğini, salonda oturdukları sırada eve gelen 3 kişinin kendisini bıçakla tehdit ederek 100 bin TL’lik senet imzalattığını söyledi. Vatandaş yaşadıklarını, "Kahvehanede tanıştığım kadın, birbirimizi daha yakından tanıyalım diyerek evine davet etti. Ben de kabul ederek gittim. Biraz oturduktan sonra kapı açıldı ve içeri 3 adam girdi. Adamlar benim üzerime yürüyerek, ’Sen kimsin, ne işin var evli barklı kadının evinde. Ben kocasıyım bunlar da erkek kardeşleri’ diyerek bana bıçak çekti. Sonra da tehditle yanlarında bulunan senedi çıkarıp 100 bin TL yazarak bana imzalattılar. Sonra beni arabaya bindirip şehir merkezine bıraktılar" diye anlattı.

Bu ifade üzerine harekete geçen polis, aşk tuzağı kurarak İsmet K.’yi gasp eden Fatma K. ve adamlarını aramaya başladı. Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri yaptıkları araştırmada Mazıdağı Mevkii’nde bulunan gecekonduyu belirleyerek baskın düzenledi. Baskında Fatma K. yakalanarak gözaltına alındı. İfadesi alınan Fatma K., İsmet K.’yı birlikte gasp ettikleri kişilerin adlarını ve adreslerini verdi. Gasp Büro Amirliği ekipleri, kadının verdiği bilgiler üzerine yaptığı çalışmada 41 yaşındaki Ali C., 37 yaşındaki Abdurrahman Ö. ve Mehmet U.’yu yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 100 bin TL’lik senet de bulundu. Şüphelilerin sorgusu sürüyor.


 VELİ ÖĞRETMENİ BIÇAKLADI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN
[PAGE] 
Mardin’in Nusaybin İlçesi Anadolu İmam Hatip Lisesinde, öğrenci E.K.’nin ağabeyi, tartıştığı öğretmen V.K’yi baldırından bıçaklayarak yaraladı.

Olay dün akşam saatlerinde Nusaybin ilçesinin Gırnavas Mahallesi’nde bulunan Nusaybin Anadolu İmam Hatip Lisesi avlusunda meydana geldi. İmam Hatip Lisesi 3’üncü sınıfında okuyan E.K.’nin velisi olan adı açıklanmayan ağabeyi ile öğretmen V.K arasında belirlenemeyen bir nedenden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine öğrenci velisi üzerinde taşıdığı bıçakla öğretmen V.K’yi baldırından bıçakladıktan sonra kaçtı. Öğretmen V.K. kendi imkanlarıyla Nusaybin devlet hastanesi acil servisine gidip tedavisini yaptırırken, öğrenci E.K ile ağabeyi polis tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

TECAVÜZCÜNÜN CEZASI KESİLDİ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYI  
[PAGE] 
Samsun'da  olay tarihinde 16 yaşında olan K.C.K. , internetten tanışıp arkadaş olduğu 17 yaşındaki kızı evine götürüp cinsel ilişkiye girmek istedi. Tecavüze uğrayacağını düşünen genç kız, elini ısırıp kurtulduğu şüpheliyi bıçakla yaraladı. Genç kız yaralama suçundan, K.C.K. da cinsel istismar suçundan gözaltına alındı. Genç kız hakkında cumhuriyet savcısı takipsizlik kararı verirken, tutuksuz yargılanan K.C.K, 11 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum oldu. 

Geçen yıl Temmuz ayında meydana gelen olayda, K.C.K. iddialara göre bir sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı 17 yaşındaki kız ile görüşmeye başladı. Birkaç gün sonra buluşan gençler bir süre dolaştıktan sonra K.C.K.’nın evine gitti. Anne ve babası evde olmayan K.C.K, konuşurken genç kızı öpmeye başladı. Ancak genç kız, sanığı uyararak kendisine dokunmamasını istedi. Uyarıları dikkate almayan K.C.K., genç kızı yere yatırıp tacizlerine devam etti. Bunun üzerine kız, sanığın elini ısırıp K.C.K.’nın elinden kurtulmayı başardıktan sonra mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla da sırtından yaraladı. Daha sonrada evden kaçtı.

Tedavi olmak için hastaneye giden K.C.K polise kız arkadaşının kendisinin bıçakladığını söyledi. Gözaltına alınan genç kız ise, K.C.K.’nın kendisine tecavüz etmek istediğini ve elinden kurtulmak için onu yaraladığını kabul etti. Bunun üzerine her iki genç de gözaltına alındı. Genç kız hakkında cumhuriyet savcısı yaralama suçundan takipsizlik kararı verirken, K.C.K hakkında cinsel istismar suçundan 15 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması için 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açıldı.

K.C.K’nın kendisine saldırdığını ileri süren genç kız., "İstemediğim halde benimle ilişkiye girmeye çalıştı. Elinden kurtulmak için bıçağı öylesine salladım" diye konuştu. Daha öceki savunmalarını tekrar eden K.C.K. ise, genç kız ile gönül ilişkileri olduğunu belirterek, "Konuşurken birden sinirlendi. Ortada beni bıçaklayacak hiçbir şey yoktu. Kendisini cinsel ilişkiye girmesi için zorlamadım.

Ve ona saldırmadım. Bana iftira atıyor" diye konuştu. Mahkeme olay nedeniyle genç kızın ruh sağlığının bozulduğunu belirterek K.C.K’ya, cinsel istismar ve hürriyetten yoksun bırakma suçlarından 11 yıl 8 ay hapis cezası verdi.
 

KÜÇÜK KIZALRA NELER YAPMIŞLAR NELER
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN
[PAGE] 
Adana'da cinsel ilişkiye girdikleri küçük yaştaki kızlardan şantajla para alan 9 kişi gözaltına alındı. Ailelerinden habersiz 6 aydan beri evden çaldıkları parayı şantajcılara veren 13 yaşındaki kız ile 12 yaşındaki kız kardeşi "Cinselliği merak etmiştik, sonu kötü oldu" dediği öğrenildi.

13 yaşındaki kız ile 12 yaşındaki kız kardeşin ailesi, mutfak masrafı için ayrılan paranın yerinde olmadığını fark edince kızlarından bu konuda bilgileri olup olmadığını sordu. Ailelerin baskı yaptığı 2 kardeş, aynı mahalleden tanıştıkları A.B. (18), U.Ç. (19), S.S. (18), R.Y. (27), Ö.A. (18), T.G. (21), İ.B. (18), S.T. (17) ve Ö.G.’nin (17) kendileriyle ilişkiye girdiklerini ve "Ailenize anlatırız, rezil olursunuz" tehdidinde bulunarak 7 aydan beri para istediklerini bu yüzden de evden çaldıklarını paraları onlara verdiklerini anlattı.

Aile, ilköğretim okulu öğrencisi olan kızlarının verdiği bilgi üzerine söz konusu gençlerden şikayetçi oldu. Ailenin şikayeti üzerine harekete geçen Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı araştırmada, şüphelilerin aynı mahallede oturan N.I. ile de ilişkiye girdikleri ve zorla para aldıklarını belirledi. Çocuk Şube Müdürlüğü ile Ahlak Bürosu ekiplerince yapılan çalışmada, A.B., U.Ç., S.S., R.Y., Ö.A., T.G., İ.B., S.T. ve Ö.G. yakalandı. Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan şüphleiler, "Zaman zaman parkta bir araya gelip sohbet ediyorduk.

Cinselliği merak ettiklerini söyleyip bizimle kendi istekleriyle birlikte oldular. Kimseyi ilişkiye zorlamadık" diye ifade vererek tecavüz ve şantaj iddiasını kabul etmedi. 2 kardeşin de olayla ilgili verdikleri ifadelerinde, "Cinselliği merak etmiştik, sonu kötü oldu" dediği öğrenildi.