BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.383,86
HABER /  DÜNYA

Otomobil hırsızlarına operasyon

İstanbul Esenyurt’ta, çaldıkları otomobillere hasarlı araçların motor ve şase numarasını işleyip piyasaya sürdükleri öne sürülen 4 kişi göza...

Abone ol

İstanbul Esenyurt’ta, çaldıkları otomobillere hasarlı araçların motor ve şase numarasını işleyip piyasaya sürdükleri öne sürülen 4 kişi gözaltına alındı. 7 otomobile de el konurken, şüphelilerin tamirhanelerine yapılan baskın, polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Oto hırsızlık şebekesini takibe alan Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, benzer suçlardan sabıkası bulunan kişilerin Esenyurt’ta bulunan bir tamirhanede çaldıkları otomobillere, hasarlı otomobillerin motor ve şasi numaralarını işlediklerini tespit etti. Bunun üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, tamirhaneye operasyon düzenledi. Operasyon anı polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülenirken, Cemal K.(47) ile Murat K.’yı (41) çalıntı otomobillere işlem yaptıkları sırada suçüstü yakaladı. Motor ve şasi numaralarında işlem yapıldığı ileri sürülen 7 otomobile incelenmek üzere el konuldu. Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda, Şeref A.(42) ve Şemsettin K.(48) da gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulaması yapılan 4 şüphelinin ifadelerinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.
Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
(İHA)