BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,08
ALTIN 2.502,35
HABER /  GÜNCEL

Otomobil gecekondunun çatısına uçtu

Kontrolden çıkan otomobil gecekondunun kömürlük kısmının çatısına uçtu. Ev sahiplerinin ödü patladı.

Abone ol

Ankara'da kontrolden çıkan otomobil gecekondunun kömürlük kısmının çatısına uçtu. Takla atan otomobil içerisinde sıkışan 2 kişi, uçtukları gecekondunun sahipleri tarafından araç içerisinden çıkartıldı.

Çankaya'da gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 06 Z 8819 plakalı otomobil, İlker 1. Cadde üzerinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak 29 numarada bulunan gecekondunun kömürlük kısmının çatısına uçtu.

Bu sırada salonda oturan gecekondu sahibi Halim Karaca, büyük bir ses gelmesi üzerine eşi ile birlikte dışarı fırladı. Otomobilin gecekondunun kömürlük kısmının çatışına düştüğünü gören gecekondu sahipleri, otomobilin yanına gelerek takla atan araçtaki yaralı Yıldıray Balkış ve Mehmet Balkış'ı araç içerisinden çıkardı.

Yaralıları aracın yanından uzaklaştıran Karaca ve eşi durumu sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Yıldıray ve Mehmet Balkış'ı olay yerinde gerçekleştirdiği ilk tedavilerinin ardından ambulansla hastaneye götürdü.

Kaza sırasında salonda oturduklarını belirten gecekondu sahibi Halim Karaca, büyük bir sesin gelmesi ile birlikte dışarı fırladıklarını söyledi. Eşi ile birlikte korku içerisinde dışarı fırladıklarını belirten Karaca, "Arabanın yan döndüğünü gördüm. Sonra arabayı düzelttik. 2 kişi vardı içinde. Yaralı olduklarını görünce polis ekipleri ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ekipler kısa bir süre sonra buraya geldi. Yaralıları alarak ambulansla hastaneye götürdü" dedi.

Kaza sonrası otomobil hurdaya dönerken, gecekonduda küçük çapta maddi hasar meydana geldi.