BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,05
ALTIN 2.467,06
HABER /  SPOR

Batuhanın fiyatı ne kadar?

Beşiktaş'ın genç golcüsü Batuhan Karadeniz'in durumu hala net değil. Transferinde para meselesi sorun oldu.

Abone ol

Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın Batuhan için 5 milyon euro istediğini, dolayısıyla bu transferin gerçekleşmediğini söyledi.

Beşiktaş'ta genç golcü Batuhan Karadeniz'in durumu belirsizliğini koruyor.

Eskişehirspor ile anlaşan ve geçen sezon olduğu gibi ikinci yarıyı Kırmızı-siyahlı kulüpte geçirmek isteyen genç oyuncunun bu isteği gerçekleşmedi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel programına açıklama yapan Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Batuhan'ı çok istedik, ama pazarlıklardan sonuç alamadık. Beşiktaş kiralık vermek istemiyor. Bonservis bedeli olarak da 5 milyon euro istiyor. Dolayısıyla bu transfer gerçekleşmiyor. Alternatif çözümler bulunursa yeniden gündeme gelir" dedi.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, daha önce yaptığı açıklamada, "Batuhan bizde oynamayı istiyor. Kendisiyle anlaştık. Zaten Batuhan bizim oğlumuz gibi, Beşiktaş ile de anlaşmak istiyoruz" demişti.

Batuhan'ın menajeri Ahmet Bulut ise, "Beşiktaş Batuhan'ı bırakmak istemiyor. Eskişehirspor'a transferi gerçekleşmedi. Daha önce Trabzonspor'un da teklif vardı ama olmadı. Batuhan Beşiktaş'ta kaldı, fakat transfer döneminin son gününe kadar her şey değişebilir" dedi.