BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.426,78
HABER /  GÜNCEL

Otomobil denize uçtu: 4 ölü

Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinde bir otomobilin denize düşmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.

Abone ol

Mersin'in Silifke İlçesi'nde sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, yaklaşık 40 metrelik uçurumdan taklalar atarak denize düştü. Kazada, otomobildeki 4 kişi yaşamını yitirdi.

Kaza, bu sabaha karşı, Silifke'nin Taşucu Beldesi Bağsok Mevkii'nde meydana geldi. 30 yaşındaki Metin Uygun yönetimindeki 33 KBH 68 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan otomobil, daha sonra 40 metrelik uçurumdan taklalar atarak yuvarlanıp, denize düştü. Yoldan geçerken kazayı gören diğer araçlardakiler jandarmaya haber verdi.

DENİZDE ARAMA YAPILDI

Olay yerine gelen jandarma ekipleri vinç yardımıyla uçuruma indi. Yapılan çalışmada denizden çıkartılan otomobilde 25 yaşındaki Orhun Tokmaz ve Mehmet Tokmak'ın cesedi bulundu. Sahil Güvenlik ekipleri de denizde arama yaptı. 2 bot ve 6 dalgıçla yapılan aramalarında olay yerinden yaklaşık 2 kilometre uzakta sürücü Metin Uygun ve 30 yaşındaki Mesut Dölek'in cesedine rastlandı. Kazayı haber alan ölenlerin yakınları, olay yerine gelip gözyaşı döktü, bazıları sinir krizleri geçirdi. Kazada ölen 4 kişinin cesetleri, Sahil Güvenlik botlarıyla Taşucu Limanı'na getirildi. Cesetler Silifke Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.