BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Otomax'tan yeni yıl hediyesi

Turkiye'nin ilk cok kanalli 2. el otomobil referans sistemi Otomax.com cekiliş ile müthiş bir yeni yil hediyesi veriyor.

Abone ol

15 Aralık 2003, İstanbul; Türkiye’nin ilk çok kanallı ve markalı 2. el otomobil referans sistemi Otomax.com düzenlediği çekiliş kampanyası ile yeni yıl hediyesi veriyor. 12 Aralık 2003 – 26 Ocak 2004 tarihleri arasında düzenlenecek kampanya katılımcılarından bir talihli Hyundai Elantra 1.6 kazanacak.

Çekilişe katılmak için “ELANTRA (boşluk) AD (boşluk) SOYAD (boşluk) İL” yazıp, Turkcell 3446’ya mesaj göndermek yeterli oluyor. Gönderilecek mesaj sayısı konusunda herhangi bir sınırlama bulunmuyor. Kazanan ve yedek talihliler ise noter huzurunda yapılacak çekiliş sonrasında 6 Şubat tarihli Otomax.com dergisi ve Otomax.com İnternet sitesinde duyurulacak.

2004 yılında her ay yeni bir kampanya ile tüketicilerin karşısına çıkmayı hedeflediklerini ifade eden Otomax Pazarlama Müdürü Hüsamettin Yalçın yeni yıl hediyesinin yalnızca bir başlangıç olduğunu belirtti. Yalçın konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Türkiye’nin en çok tercih edilen otomotiv markalarından biri olan ve İzmit’teki fabrika yatırımlarıyla Türk otomotiv sektörüne hem üretici hem de ihracatçı kimliğiyle hizmet vermekte olan Hyundai Assan’ın kampanyaya verdiği destek, distribütör ve üreticilerin Otomax’a duydukları güveni bir kez daha kanıtladı. Otomax olarak tüketicilere sunduğumuz avantajları, önümüzdeki dönemde düzenleyeceğimiz kampanyalar ve vereceğimiz hoş sürprizlerle daha da çekici hale getireceğiz.”

Otomax işbirliği ile yeni yıl kampanyası düzenlemekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Hyundai Assan Pazarlama Müdürü Hakan Kayalık ise şöyle konuştu:

“Hem dış hem de iç tasarımı yenilenen ve standart donanımı daha da zenginleştirilen Elantra son derece cazip bir yeni yıl hediyesi. Yeni Hyundai Elantra 1.6, performans, güvenlik ve konforu ulaşılabilir bir fiyat seviyesiyle bir araya getiriyor.”

Otomax.com Hakkında

2001 yılında faliyete geçen ve bir Borusan kuruluşu olan Otomax.com, hem otomobil almak isteyenlerle satıcıları ve bayileri bir araya getiren yeni bir satış platformu, hem de oto alım satımına ilişkin tüm bilgileri tek noktada toplayan zengin bir bilgi kaynağı. Türkiye’nin ilk otomobil referans sistemi olma özelliğine de sahip Otomax.com’da ziyaretçiler, üye satıcıdan yeni ve ikinci el otomobillere ulaşabiliyor, istedikleri özelliklere göre otomobil araştırabiliyor, donanım, teknik özellikleri ve fiyatları bakımından araçları karşılaştırarak, en doğru seçeneğe karar verebiliyor. 2002 yılının Nisan ayında yayınlanmaya başlayan Otomax.com dergisi ise bu avantajları fiziksel ortama taşıyor. Otomax ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.otomax.com Internet adresinden ulaşılabiliyor.